pafcio Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 albo źle spasowane pierścienie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 To żadne zabezpieczenie, tylko czysta fizyka. Wiem, to był taki lekki żart z mojej strony 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No to w takim razie to nie będzie to bo jak temperatura spada to normalnie odpali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No to w takim razie to nie będzie to bo jak temperatura spada to normalnie odpali Jak nie jak tak - metal się ochłodzi to się skurczy i silnik pracuje normalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Aha no to fajnie czyli wychodzi na to że jest to samo co przed naprawa... A na tym nowym tłoku, cylinderku itd zrobiłem tylko 13 km Edytowane 28 Czerwca 2016 przez OdLoT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 skoro masz podejrzenie, że dozownik oleju nie podaje właściwej ilości, to przygotuj mieszankę w kanistrze, zalej bezpośrednio do baku i zobacz jak się moto zachowuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja nie mam żadnych podejrzeń, napisałem tylko to co mechanik mi powiedział a do baku jest dolana 50 oleju. Tak mi powiedział mechanik żeby na czas dotarcia wlewac też do baku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Teraz się okazuje że ponoć impulsator :-P Edytowane 29 Czerwca 2016 przez OdLoT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdLoT Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Po prawie miesiącu doszli do tego co to było Moduł zapłonowy ;] zrobiłem 20 km i niby jest okej zobaczymy dalej, dziękuje wszystkim za pomoc i rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi