karpiu Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, Wczoraj miałem pierwsze jazdy Gladiusem i ma na pewno szerszą kiere niż mój Bandzior. Wydawała się o wiele wygodniejsza. Zmieniał ktoś z Was kiere w swoim moto na akcesoryjna i podzieli się wrażeniami? Dzięki za każde info all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 jeżeli planujesz jeździć po mieście to szersza kiera jest słabym pomysłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 jeżeli planujesz jeździć po mieście to szersza kiera jest słabym pomysłemDlaczego? Ze względu na przebijanie się między autami? all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 dokładnie - węższy łatwiej się przeciśniesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W poprzednim moto miałem taką http://www.trwmoto.com/pl/Produkty/Kierownice/Kierownice-aluminiowe/Superbike-O-22-mm/ Dobrze wygląda. Solidnie wykonana. Mi się jeździło komfortowo i pomimo że trochę szersza to nie miałem problemu z przeciskaniem się pomiędzy autami. Jeżeli się zdecydujesz na jakąkolwiek szerszą weź pod uwagę że mogą przewody sprzęgło, hamulec i od manetki okazać za krótkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi