Mishka Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Tradycyjnie o tej porze roku szukałem info o święcie truskawki w Buczku i znalazłem takie coś. Parada Truskawkowego Klubu Motocyklowego - zbiórka 14:00, a parada 14:30 (plakat nr 2) W pierwszy dzień jak dla mnie Żuki i Dżem spoko, ale drugi dzień to już nie mój klimat. Chociaż po zmianach programu na plakacie to może Szpak i Dodzia w niedzielę? Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Na Dżem koniecznie trzeba się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Przelatywałem ostatnio w drodze do Kluk, warto zajrzeć 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 I Dżem przejdzie mi koło nosa, niestety praca Miłej zabawy tym którzy się wybiorą 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 wybiera się ktoś sobota/niedziela (godziny wieczorne)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio019 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 O 14 ma tam być zbiórką a 14.30 parada. Informacje na bieżąco na Facebooku na profilu OSP Czestków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 kurcze rodzice mojej Kingi mają tam domek niedaleko można było by zrobić ognisko z noclegiem w namiotach aleee siedzę w robocie i teraz mi jeszcze gorzej 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi