s3nsei Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja jestem za jak najbardziej. Jeżeli nie nadejdzie apokalipsa to w czerwcu praktycznie każdy weekend jest dobry. Proponuję również rozpocząć zaklinanie deszczu coby na nas nie leciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jak najbardziej za. Chętnie się poduczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja również chętny :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No i mnie pewnie też nie zabraknie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Deszcz nam nie przeszkodzi. Swego czasu mieliśmy słoneczko podczas podstawowych ćwiczeń, zaczęliśmy hamowanie awaryjne i... deszcz Ale fajnie było 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jestem zainteresowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Fakt u mnie po 200 km odkręcił się amortyzator Edytowane 9 Maja 2016 przez Yaro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Osoby, które były na poprzednich spotkaniach "50-tką i 125-tką też trzeba umieć jeździć" mogą wypowiedzieć się na ten temat Polecam tego użytkownika Podczas takiego spotkania dla 125 zaraził mnie do zrobienia kat.A (które robiłem częściowo pod jego okiem). To coś jakby bardzo skrócony i skondensowany kurs na A (oczywiście tylko placyk). Naprawdę warto poświęcić te kilka godzin bo bardzo wiele można się nauczyć. PS - a ja też będę mógł przyjechać już nie na 125? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Również chętnie się trochę podszkolę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja z chęcią też skorzystam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Będzie ciekawie skonfrontowac casus z ususem. Może zacznę jeździć nie tylko bezpieczniej ale i bardziej zgodnie z prawem (to nie zawsze znaczy to samo). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No nareszcie coś fajnego nas spotka z miłą chęcia przybęde 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Fajna inicjatywa. Doszkalanie pod okiem instruktora zawsze się przyda. Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Czekam z niecierpliwością na info o terminie . 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donna Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja też z chęcią skorzystam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldus Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam, ja poruszam się Junakiem M131 od prawie roku. Pomysł szkolenia jest nawet nie to ze dobry co uważam, że każdy włodarz większego miasta powinien wyłożyć na taki cel jakiś fundusz... Nie miałem nieszczęśliwych sytuacji na drodze i oby tak dalej ale przez ten rok ( a jeżdżę wolno) zdarzyło mi się kilkukrotnie wykorzystać wiedzę jaką przekazali mi koledzy z doświadczeniem na temat nagłych manewrów lub hamowania albo ostrego wchodzenia w zakręt i radzenia sobie z wychodzeniem z zakrętów jak się wydaje, że się człowiek nie zmieści. Strach pomyśleć jakbym wsiadł a nie miał takich znajomych. Pewnie bym wylądował na masce pewnego emeryta, który ma poważne problemy ze wzrokiem ale młodej mamuśki, dla której telefon jest ważniejszy niż inni użytkownicy dróg... ( ale to opowieści na inny temat). Czekam z niecierpliwością na takie szkolenie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) SUPER inicjatywa. Edytowane 22 Maja 2016 przez ralf77 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawen Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Hej W tym roku otworzyłem swój pierwszy sezon na moto, YBR125. Przed rozpoczęciem ukończyłem kurs na 125 w łódzkim WORD, który uważam za rzetelny i bardzo pomocny dla kompletnych nowicjuszy. Bardzo chętnie skorzystam z podobnych forumowych inicjatyw. Tego typu szkoleń nigdy za wiele. Brawa za chęci! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja jeżdże yamahą yzf 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi no hajimari Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dopisuję się z moim małym wiaderem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Czołem. Jest problem Moje struny głosowe ostatnimi czasy zaczęły strajk, więc czerwiec odpada Ale obiecuję, że w lipcową niedzielę ogarniemy temat. Jeśli chodzi o lokalizację to niestety teren PKS nie wypalił, ale dogadałem się z szefem Szkoły motocyklowej Turbo i udostępni nam plac, pacholki, talerzyki piłkarskie i resztę niezbędnych elementów. Także w tej kwestii jest już ustalone. Tak w ogóle to dzięki za odzew i czekamy na kolejne osoby. Im nas wiecej na spotkaniu, tym bezpieczniej 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Jak pewnie zauważyliście - jestem instruktorem motocyklowym, którego poleca Tomek Kulik, a jego raczej nikomu nie trzeba przedstawiać. Kuuuuźwa, a nie wspomina nic o Twojej skromności ? Ale poważnie! Fajna sprawa, byłem dwa lata temu i faktycznie usłyszałem wiele przydatnych faktów. Z tej wiedzy korzystam do dziś. Dlatego też polecam motoTomasza choć mnie to już raczej trzeba przedstawiać Mam jedną sprawę, ale to już na PW. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Czołem. Mały news odnośnie naszego spotkania. Po 11 lipca będę znał dokładny termin. Szykujcie sobie wolne na którąś niedzielę lipca. Ovzywiscie nie zapominajcie o przygotowaniu organizmu do wysiłku, bo zapowiada się bardzo słoneczna końcówka lipca. Od razu zaznaczę, że do ćwiczeń nie zostaną dopuszczone osoby w krótkich spodenkach, bez rękawic i butów przed kostkę. Zabawa zabawą, ale bezpieczeństwo przede wszystkim. Jeśli ktoś nie ma rękawic czy innych ochraniaczy, a chce kupić coś w rozsądnej cenie, zapraszam do: Sklep motocyklowy Inventec Pabianice, sklep motocyklowy Motorwings Łódź, Sklep Quady.eu na Pogonowskiego w Łodzi. A jeśli posiadacie ochraniacze na łokcie i kolana, żółwie czy coś takiego - zabierzcie, przyda się. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasl Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Cześć. Jestem świeżakiem jeśli chodzi o moto. Jeżdzę od początku czerwca Rometem Soft chopperem 125 także z chęcią wziąłbym udział w takiej inicjatywie jeśli czas pozwoli. Na razie całe szczęście bez szlifów. Do tej pory jeździ mi sie bardzo dobrze i bezpiecznie. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W tamtym roku nie udało się a w tym bardzo chętnie wziąłbym udział w szkoleniu Junak 122 prawo jady B, C , D , E od dawna. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi