Cumulus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Podpowiedzcie czy jest w Łodzi jakieś ASO.(Niestety nie mogę zlokalizować, a na stronie Suzi tylko Conera podają)Warto tam w ogóle zaglądać, bo cosik mam złe skojarzenia Mam świeżynkę, wcześniej w salonie w Wawie stałai chciałbym zerknąć, co tam jej w notatkach mazali,(czyli w historii pogrzebać) BTW: Potrzebuję przygotować moto do sezonu (płyny, filtry, pewnie i świece bo mało jeździła).Walić na Wawę?? czy gdzieś bliżej i łatwiej? 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jeszcze Częstochowa zostaje w opcji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Łódź ul Parkowa nr nie pamiętam salon polaris Indian Victory i Suzuki pracują tam mechanicy z profi więc pojęcie mają. Jak coś to mogę ci na priva wysłać nr tel. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Łódź ul Parkowa nr nie pamiętam salon polaris Indian Victory i Suzuki pracują tam mechanicy z profi więc pojęcie mają. Jak coś to mogę ci na priva wysłać nr tel. Parkowa to właśnie Conera. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Parkowa to właśnie Conera. Teraz tam jest Autoryzowany Punkt, więc nie znajdziesz innego ASO w Łodzi bo nie ma już w Profi. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Wiem, zanim napisałem to sprawdziłem, ale pusto tam jakoś i nie słyszałem, by ktoś tam się w Łodzi serwisował. Osobiście wolał bym na Wawę uderzyć, ale muszę jak najszybciej płyny ustrojowe powymieniać. Zapewnili mi jednak dogodne dla mnie warunki i jestem już umówiony. Jest mała szansa, że nowe kapcie do tego czasu dotrą, i wreszcie będę się mógł w pełni zacząć bawić się kanarkiem. BTW: Sewerynie jeszcze INDIANa mają. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mają. i to nawet testowego. Pracuje tam dwóch głównych mechaników z profi. i kiedyś ludzie z wawy jechali do Łodzi na serwis. Przynajmniej jeśli chodzi o KTMa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mają. i to nawet testowego. Pracuje tam dwóch głównych mechaników z profi. i kiedyś ludzie z wawy jechali do Łodzi na serwis. Przynajmniej jeśli chodzi o KTMa. No to mnie pocieszyłeś, bo większość użytkowników gixera tylko 1 serwis w Wawie poleca. Częstochowa jest odradzana. Zobaczymy i ocenimy. Wprawdzie zależy mi na wymianie samych płynów i kapci ale przy okazji kanarkowi chcę się przyjrzeć na spokojnie z kimś kto zęby zjadł na tym sprzęcie . Sprzęcik jest w takim stanie, że to aż niemożliwe. Siedzę przy nim 3 tygodnie, i nic nie mogę wypatrzeć. Wyspecjalizowałem się w odnajdywaniu przeszłości tych maszyn, a tu po prostu nic. Dlatego tak mi zależy na specjaliście. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Znam i polecam chłopaków z parkowej Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Znam i polecam chłopaków z parkowej Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Oki, dzięki za info. Przyjmuję do wiadomości. Umówiony na piątek 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Z tego co wiem to na obywatelskiej jest Suzuki honda i ktm Ale doradzają tam serwis słyszałem o dobrym mechaniku na Łagiewnickiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Serwis odhaczony Jestem zadowolony i mile zaskoczony wręcz domową atmosferą. Nie często w ASO taka panuje (z reguły surowe procedury zamykają oczy). Następnym razem ponownie ASO wybiorę. Kanarek dokładnie obejrzany, wszyściutkie płyny wymienione, filtr powietrza wymieniony, łańcuch przesmarowany, i nowe oponki założone (Metzelerki 5),.. bez oszczędzania na eksploatacji czyli gotowy. Najważniejsze dla mnie jednak, że udało się definitywnie stan i przebieg potwierdzić, bo do dziś ja sam nie do końca dowierzałem. Moto 9 latek, a tylko 6,5 tysia przejechane i to bez najmniejszych przygód. "Bardzo rzadko się sprzęcik w takim stanie pojawia." Oryginalne oponki (szkoda ich było ściągać, bo jak nówki, tyle że 9 latek miały) i nawet filtr powierza zostawiłem sobie na pamiątkę. No to teraz przyszedł czas na 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi