Suchy-wolk Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam. Poszukuję osoby z Łodzi lub okolic, która posiada i jeździ motocyklem - Yamaha V-Max z ok.2000 roku, gdyż mój tata jest zainteresowany kupnem takiego rumaka i chciałby zasięgnąć opinii od użytkownika takiej maszyny. Praktyka, teoria, opinia - wszystko mile widziane tutaj lub na PW. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jeden nasz forumowicz jeździ V-Maxem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odezwij się do Arka on jeżdzi yamaha v-max 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jakieś konkretne namiary - jaki to użytkownik? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 http://motocykle-lod.../user/372-arek/ Jak coś to mogę podać Ci do niego telefon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi