Karol2257 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 problem, przy każdym odpalaniu czy zimny czy ciepły (odpalanie z jednoczesnym odkręceniem manetki gazu), Na ssaniu gaśnie jak jest zimny tylko trzymanie gazu do 2000 obr. aby się rozgrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Obstawiałbym gaźnik lub zawory.Z tym polecałbym się udać do kogoś kto to ogarnia . Jeśli moto świeżo co zakupione to jest to podstawa by wyregulować zawory i gaźnik . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A jak już odpali to gaśnie? Obroty stoją w miejscu czy falują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol2257 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Tak mi się wydaje, niby wszystko ładnie ale jak się rozgrzeje to też faluje, załóżmy między 1000-1200obr. A co do wyregulowania to może za bogata mieszanka ??? Ale prosił bym o namiary na speca od regulacji gaźników i mieszanki... z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ja zaprowadziłem do stut-exa do Pawła i jestem zadowolony a ceny ma dobre według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol2257 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 dzięki za porady zadzwonię do Pawła z Aleksandrowa stut ex ,umawiam wizytę bo sezon w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi