spek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Witam przymierzam się do zakupu suzuki gsx 650 nie widziałem tego motocykla na żywo czy ktoś z forumowiczów z Łodzi takowy posiada ? zależy mi żeby zobaczyć jaka jest pozycja i czy sięgnę nogami do asfaltu Edytowane 3 Maja 2016 przez spek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 O ile dobrze kojarzę, to kolega Zarin ma taki sprzęt. A przynajmniej miał w zeszłym sezonie. Ile masz wzrostu? Pozycja taka bardziej turystyczna:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spek Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) O ile dobrze kojarzę, to kolega Zarin ma taki sprzęt. A przynajmniej miał w zeszłym sezonie. Ile masz wzrostu? Pozycja taka bardziej turystyczna:p Mam 170cm jak patrze na dane techniczne tego motocykla to wysokość do siodła ma 780mm wcześniej miałem CBR F3 która ma 810mm i dawałem rade ale fajni było by postawić całe stopy na drodze Edytowane 4 Maja 2016 przez spek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi