Dadza84 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Witam, Po sprzedaży hornecika PC36 postanowiłam być wierna marce, oraz modelowi Z racji tego, że PC36 bardzo dobrze mi się jeździło, postanowiłam że chcę pozostać przy "Szerszeniu"... Po długich poszukiwaniach, obejrzeniu kilku sztuk, odrzuceniu po rozmowach telefonicznych w przedbiegach kolejnych moto zdecydowałam się na motocykl, który zobaczycie poniżej Obecny "Szerszonek" to model PC41, wyprodukowany w 2009 r. w kolorze białej perły. Pierwsza rejestracja to grudzień 2009. W Polsce od 2013 r. Moto jest w dobrej kondycji technicznej, co było priorytetem przy zakupie! Przebieg niewielki bo zaledwie 9500 km. Patrząc na moto nie posiada praktycznie żadnych śladów zużycia - z info od poprzedniego właściciela wynika, że przez 2 lata zrobił nim ok. 1500 km... Szerszeń jest bardzo mocno doinwestowany, z dodatków posiada: - dedykowany wydech DEVIL - kanapa żelowa Bagster - hugger na tylne koło - undertail ERMAX + ledowe wbudowane kierunki - boczne, akcesoryjne osłony chłodnicy - akcesoryjne mocowanie kierownicy z logiem "hornet" - akcesoryjne podnóżki + końcówki kierownicy w kolorze czerwonym Jeśli chodzi o dalsze zmiany, to zamówione zostały już crash-pady, oraz tankpad. Chciałabym poza tym w przyszłości dokupić m.in: - regulowane klamki - stompgripy - szybkę Na razie trzeba przeprowadzić jeszcze szybki serwis olejowy i będzie można śmigać Pozdrawiam! Edytowane 3 Maja 2016 przez Dadza84 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Ładna doopa Podoba mi się. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
AgaJaga Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Trzeba obejrzeć na źywo :-D śliczny Edytowane 3 Maja 2016 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Konkretny sprzęcior;d na żywo wygląda pewnie jeszcze lepiej, a już same zdjęcia robią robotę! 1 Cytuj
chylon Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Pogratulować Dagmara fajny sprzęcik . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
esquina Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Dobrze stroi, niech służy. Raz na mieście widziałem pc41 ze świetną owiewką-szybką, która niesamowicie dodawała charakteru tej maszynie. 1 Cytuj
hubert Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Noooo teraz dopiero zaczynam dostrzegać, co poprzedni właściciel zrobił dla moje Niuni 1 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
KACZY Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 oj pikna siostra :biggrin:w moim ulubionym malowaniu eeeehhh a takiej szukalem 1 Cytuj
Wojtas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Lancet Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Piękny, zadbany "szerszeń" - już zazdroszczę! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
koperta4512 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Fajnie szerszeń w tym malowaniu wygląda 1 Cytuj
Dadza84 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 :-) dzięki piękne do zobaczenia na drodze 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Ale lala! 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Dadza84 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Krótka aktualizacja Moto spisuje się bardzo dobrze, super się prowadzi i ogólnie jestem bardzo zadowolona Z kolejnych rzeczy, które wymieniłam to m.in: - regulowane klamki - manetki Barracuda + ciężarki - tankpad PUIG'a Pozdrawiam! 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Mamy tą samą kolorystykę manetek, ja jeszcze klamki mam w tej czerwieni Ładne moto. Edytowane 26 Maja 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Kubiak667 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Świetne te osłony chłodnicy. Gdzie można takie dostać ? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi