trafic Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja już wypróbowałem.Jak napisał wcześniej kabzior,będzie Pan zadowolony. 0 Cytuj
koperta4512 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Również potwierdzam, to co @trafic napisał: będziesz zadowolony z zakupu 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja uzywam piankowych z leroi i tez jestem zadowolony, a w paczce jest 10 par. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
rafalek_s Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czytałem w reklamie Alpine że w tych zatyczkach ucho "oddycha". Powiem szczerze, że to mnie zachęciło. Czy to znaczy że nie ma zmian ciśnienia w uchu po włożeniu i takiego wrażenia rozpierania? 0 Cytuj
jcb Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dokładnie. Jeżeli komuś pasują piankowe kołki z marketu jego sprawa. Moje uszy tego nie tolerują (brak komfortu, stany zapalne) Alpine są pierwszymi które się u mnie sprawdziły. Ucho się nie męczy a zatyczka jest niewyczuwalna. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czy to znaczy że nie ma zmian ciśnienia w uchu po włożeniu i takiego wrażenia rozpierania? Nie ma, bo zatyczki są drożne (posiadają kanał), przez co ciśnienie się dostosowuje oraz następuje wymiana powietrza i się "nie poci". 0 Cytuj
eramus Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mi Mikołaj również przyniósł motosafe ale żeby sprawdzić muszę jeszcze troszkę poczekać 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Rekomendowane odpowiedzi