trafic Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja już wypróbowałem.Jak napisał wcześniej kabzior,będzie Pan zadowolony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Również potwierdzam, to co @trafic napisał: będziesz zadowolony z zakupu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja uzywam piankowych z leroi i tez jestem zadowolony, a w paczce jest 10 par. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czytałem w reklamie Alpine że w tych zatyczkach ucho "oddycha". Powiem szczerze, że to mnie zachęciło. Czy to znaczy że nie ma zmian ciśnienia w uchu po włożeniu i takiego wrażenia rozpierania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dokładnie. Jeżeli komuś pasują piankowe kołki z marketu jego sprawa. Moje uszy tego nie tolerują (brak komfortu, stany zapalne) Alpine są pierwszymi które się u mnie sprawdziły. Ucho się nie męczy a zatyczka jest niewyczuwalna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czy to znaczy że nie ma zmian ciśnienia w uchu po włożeniu i takiego wrażenia rozpierania? Nie ma, bo zatyczki są drożne (posiadają kanał), przez co ciśnienie się dostosowuje oraz następuje wymiana powietrza i się "nie poci". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mi Mikołaj również przyniósł motosafe ale żeby sprawdzić muszę jeszcze troszkę poczekać 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi