mih00 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zdaje się, że to już najwyższy czas poszukać jakiegoś dobrego lekarza. To już trzeba leczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fanatyk. Chodzi po forach i szerzy religie rometa :-D Dotarł juz do centralnej Polski. Musimy ostrzec południe :-) Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 5 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fajnie ze kupiles sobie rometa. Teraz idz pochwalic sie Mamie Czlowieku, skoro z takim podejsciem romeciarza wywalili z forum rometa, to czego Ty tu szukasz? a, czekaj. Wali Cie to, wiec czemu sie dalej spinasz? Faktycznie, fanatyk. Ja skonczylem ten temat. Idz szerzyc swoja chinska religie gdzies indziej Nie pozdrawiam, i zegnam ozieble Wysłane przez gołębia pocztowego 1 "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 heh aż nie wierzę, że to się dalej ciągnie. po chxxx się dajecie wciągać w te piętrowe tasiemce? tak sobie myślałem w pewnym momencie, że kolega to jakiś może minimalista, sam mam na takowego zadatki, ale on chyba lubi kręcenie burzy po prostu. A reszta spinka i heja. Ładnie jest, kilometry nawijać albo do garażu. Swoją drogą do trójmiasta dawcy jadą ok 3h... Można by polecieć na rybkę jakoś ostatnio słyszałem o pewnej pani kierownik katamaranu, która z trójmiasta do stolicy podróżuje poniżej 2 godzin, także 3 do Łodzi to dla dawcy żenada 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ze Strykowa do końca obwodnicy w Gdyni (autostrada + droga szybkiego ruchu) jest ok. 330 km, co przy 300km/h daje 1h6m. Jak się doliczy czas na 2 bramkach: 10 min i mniej niż 30 km z Łodzi do Strykowa (20 min) to wychodzi 1h36m. Który "dawca" chętny żeby pojąć wyzwanie? PS. Tylko najpierw pozdejmować ograniczniki z lirów i hayek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Tankowanie dolicz co max 200km przy taki ciągu :-) Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Następny,który tu się odezwie jest d*pa.Chyba,że mod coś z tym zrobi.Wkurwiłem się przed snem,dobranoc. "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zamykam, bo się krew poleje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi