piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 chciałbym nieśmiało zapytać czy ktoś ma może znajomego w serwisie liberty motors?chodzi mi głównie o znajomość motocykli triumph. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a co chcesz triumpha kupić 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a nie powinienem? 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja mam Co tam byś chciał wiedzieć o Triumphie?Mój znajomy jeździł Triumphem Tigerem 1050 i same pozytywne opinie na jego temat były:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Bardzo potrzebuję dorwać skądś schemat złożeniowy całej główki ramy w street triple, tj. łożyska, uszczelniacze, podkładki, nakrętki - czyli co w jakiej kolejności złożyć.Nie mogę tego za cholerę znaleźć, nawet na anglojęzycznych forach. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 No to do tego manuala potrzeba chyba Porozmawiam z nim, zobaczymy co z tego wyniknie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no manual zamówiony i nie wiem kiedy będzie ale może tak jak w przypadku hondy dostęp do rysunków jest w sieci w celu zamawiania części np w motoriście, wiec może w serwisie mają jakieś rysunki 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Taki rysunek powinni mieć dostępny, jak ja szukałem czujnika położenia wału korbowego do R1 to mi pokazał różne rysunki itp.Zadzwonię wieczorem, bo teraz jest zajęty i zobaczę co da się zrobić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 wielkie dzięki Byku 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 triumpha zakupiłeś ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 piyok wpisz w google: "Triumph Speed Triple 1050 Service Manual.pdf" i wyświetli ci odnośnik tego pliku na chomiku i z niego sobie ściągnij. Jak chcesz to mogę ci to wysłać na e-mail. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 GrubY - yep Gixer600 - potrzebuję do streeta, do speeda jest pełno już znalazłem http://www.worldoftriumph.com/triumph_motorcycle_parts_catalogue.php?model_id=610100 dzięki za chęć pomocy 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No ja też już mam... Jakbyś chciał daj znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi