karpiu Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wydarzyła się taka sytuacja ze przy wciaganiu na dupe spodni złapałem za ten metalowy element i się urwał Moja wina ewidentnie wiec szukam naprawy na własną rękę. Proszę mnie nie zj***ć jak temat był bo mam tylko tapatalk pod ręką i nie wiem jak tu szukać Do tapicera z tym czy do krawca? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Raczej do kaletnika... lub kogoś zajmującego się ćwiekami, napami itd Sprawdź na Placu Niepodległości, od strony Rzgowskiej koło Fryzjera "u Brzytwy". Są tam dwa takie punkty tuż obok siebie:https://goo.gl/maps/hYSit1QWqUF2 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Właśnie, kaletnik Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi