Lipson Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Witam, wszystkich! Od roku mieszkam w Łodzi i na mój pierwszy jednoślad zakupiłem mt09. Diabeł przebrany za motor tak mogę określić wytwór yamahy. Polecam odważnym.... Edytowane 2 Maja 2016 przez Lipson (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Super sprzęcior, graty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Fajnie wygląda od przodu, taki transformers 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Będziesz zadowolony z moto ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ciekawy sprzęcik:d przyciąga wzrok;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ładne cacko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Gratki zakupu ciekawy wygląd niech się dobrze prowadzi. A kolegę do powitalni zapraszam :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) zacna maszyna Mi stylistycznie najmniej pasuje tu ta nakładka na kierownicę, chociaż wiem że to nie tylko walory wizualne pełni Szerokości ! Edytowane 3 Maja 2016 przez ffojtus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wydech i szybka jakaś i będzie cud malina. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 piekna maszyna. Na zywo wyglada pieknielinie, Dzieki za dzisiejszy wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Gratulacje ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dziękuje wszystkim , moto jest spoko. na tym etapie jeszcze sie "docieramy" oby pogoda była dobra na następne dni to sie gdzieś polata. KoKo Dzambo i do Przodu ...! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ładny Bardziej mi się podoba MT-09 w wersji Street Rally niż w zwykłej wersji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Fajny motorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 zacna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Fajny! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Widziałem dziś na spocie. Mega fajne moto. Fajne akcesoria. Tylko komin założyć dobry i będzie szał.Dla mnie trochę chyba za szeroka kierownica by była, ale podoba mi się.ps. leciałeś z nami na tuszyn dziś po spocie a potem Cię nie widziałem na zakrętach. Przeoczyłem czy zjechałeś wcześniej?Ps2. Daj znać jak będziesz ją sprzedawał, może kupca będę miał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 ps. leciałeś z nami na tuszyn dziś po spocie a potem Cię nie widziałem na zakrętach. Przeoczyłem czy zjechałeś wcześniej? My to do Spały jechaliśmy ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Widziałem dziś na spocie. Mega fajne moto. Fajne akcesoria. Tylko komin założyć dobry i będzie szał. Dla mnie trochę chyba za szeroka kierownica by była, ale podoba mi się. ps. leciałeś z nami na tuszyn dziś po spocie a potem Cię nie widziałem na zakrętach. Przeoczyłem czy zjechałeś wcześniej? Ps2. Daj znać jak będziesz ją sprzedawał, może kupca będę miał. Witam, tak szybko pocisnęliście ze jak utknąłem na światłach to juz was zgubiłem. Nie chciałem cisnąć na maxa żeby was złapać i wróciłem do pasażu. Później dołączyłem do ekipy i zabrałem sie do Spały. Moto na 90% pójdzie na handel z końcem roku, jednak enduro to jest to czego chce. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 My to do Spały jechaliśmy ^^ To później pewnie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Zgadza sie było juz groobo po 19 jak sie zabraliśmy ⚽️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Od przodu taki meksykański byczek trochę fajny, fajny oby służył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jaki to ma piękny przód <3 Dobry sprzęt gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi