Pionuś Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Witam.W dniu 24.05.2016 jest organizowana impreza dla dzieci niepełnosprawnych, która odbędzie się w Zespole Szkól Specjalnych nr 5 przy ul. Plantowej 7 - z okazji XVI WOJEWÓDZKA OLIMPIADA DZIECIĘCA SZKOLNICTWA SPECJALNEGO.Impreza rozpocznie się około godz. 10:00 - fajnie byłoby wspomóc kolegę motocyklistę, który organizuje ową imprezę(celem zaprezentowania swoich maszyn ).Wszystkich chętnych prosiłbym o ewentualne potwierdzenie chęci uczestnictwa w charytatywnej imprezie w szczytnym celu - z góry dziękuję. Edytowane 7 Maja 2017 przez Pionuś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jak ostatnio ,jestem obecny Warto podjechać porozmawiać z innymi motocyklistami atmosfera jak zwykle radosna.Ciacho smaczne z kawusią do kompletu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Pracuję w Strykowie do 15:00, mogę podjechać na 16:00 tylko nie wiem czy impreza jeszcze będzie trwać. Na pewno masz na myśli 20 maja (to piątek)? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) (celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motocyklach).Czyli ja odpadam,szkoda. Edytowane 1 Maja 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motocyklach).Czyli ja odpadam,szkoda. Trafic jak mozesz i masz ochotę to przyjedź ,nie ma stresu.Mozna podjechać,pogadać,poznac nowych ludzi ,ostatnio bylo fajnie ,zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pracuję w Strykowie do 15:00, mogę podjechać na 16:00 tylko nie wiem czy impreza jeszcze będzie trwać. Na pewno masz na myśli 20 maja (to piątek)? Tak na pewno 20 maja a impreza kończy się około 14.00 a 14.30.dzięki za chęci ale możesz nie zdążyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 witam.jeżeli tylko pogoda chodź trochę dopisze a moto będzie na chodzie i nie będę miał matur w tym dniu to na 100% pojawię się tym bardziej że do tej szkoły uczęszcza córka mojej cioci i mojego chrzestnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja odpadam . W tygodniu to praca od rana :0 Miłej zabawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Do piątku jeszcze trochę ale może uda się pojawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nic nie mogę obiecać na ta chwile ale jak tylko pogoda i czas pozwoli to jestem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Postaram się w tym roku być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Również się postaram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mogę podjechać, będę miał akurat wolne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jeśli wytrzeźwieje po 19.05 (egzamin praktyczny WORD) to przyjadę GB Street-em, czyli 50-tką 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Postaram się o urlop i chętnie podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Zapomniałem że na 14 do roboty xd 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kurka wodna z chęcią bym się pojawił tylko pewnie będę się szwędał gdzieś w Polsce Powodzenia życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak pogoda dopisze to również podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No i niestety nie podjadę a tak bardzo chciałem ;/ - praca ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pogubiłem się trochę. To będzie ktoś? Wygląda na to że jednak będę miał wolną godzinkę i mógłbym podjechać na 11:00 - 11:30, tylko nie nadążam czy sprawa aktualna? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pogubiłem się trochę. To będzie ktoś? Wygląda na to że jednak będę miał wolną godzinkę i mógłbym podjechać na 11:00 - 11:30, tylko nie nadążam czy sprawa aktualna? Sprawa jak najbardziej aktualna.Jak dasz radę to będzie nas więcej i jak zawszę miło będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Sprawa jak najbardziej aktualna.Jak dasz radę to będzie nas więcej i jak zawszę miło będzie. OK, w takim razie na 11:00 podjadę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi