Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Impreza Dla Dzieci - Potrzebni Motocykliści 20.05.2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

W dniu 24.05.2016 jest organizowana impreza dla dzieci niepełnosprawnych, która odbędzie się w Zespole Szkól Specjalnych nr 5 przy ul. Plantowej 7 - z okazji XVI WOJEWÓDZKA OLIMPIADA DZIECIĘCA SZKOLNICTWA SPECJALNEGO.

Impreza rozpocznie się około godz. 10:00 - fajnie byłoby wspomóc kolegę motocyklistę, który organizuje ową imprezę
(celem zaprezentowania swoich maszyn )

.

Wszystkich chętnych prosiłbym o ewentualne potwierdzenie chęci uczestnictwa w charytatywnej imprezie w szczytnym celu - z góry dziękuję.

Edytowane przez Pionuś (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jak ostatnio ,jestem obecny ;) Warto podjechać porozmawiać z innymi motocyklistami atmosfera jak zwykle radosna.Ciacho smaczne z kawusią do kompletu:)

Opublikowano

Pracuję w Strykowie do 15:00, mogę podjechać na 16:00 tylko nie wiem czy impreza jeszcze będzie trwać.

Na pewno masz na myśli 20 maja (to piątek)?

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano (edytowane)

(celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motocyklach).Czyli ja odpadam,szkoda.

Edytowane przez trafic (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

(celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motocyklach).Czyli ja odpadam,szkoda.

Trafic jak mozesz i masz ochotę to przyjedź ,nie ma stresu.Mozna podjechać,pogadać,poznac nowych ludzi ,ostatnio bylo fajnie ,zapraszam

Opublikowano

Pracuję w Strykowie do 15:00, mogę podjechać na 16:00 tylko nie wiem czy impreza jeszcze będzie trwać.

Na pewno masz na myśli 20 maja (to piątek)?

Tak na pewno 20 maja a impreza kończy się około 14.00 a 14.30.dzięki za chęci ale możesz nie zdążyć

Opublikowano

witam.
jeżeli tylko pogoda chodź trochę dopisze a moto będzie na chodzie i nie będę miał matur w tym dniu to na 100% pojawię się :smile:
tym bardziej że do tej szkoły uczęszcza córka mojej cioci i mojego chrzestnego :P

Opublikowano

Ja odpadam .  W  tygodniu to praca od  rana :0  Miłej zabawy.

Opublikowano

Do piątku jeszcze trochę ale może uda się pojawić :smile:

Opublikowano

Nic nie mogę obiecać na ta chwile ale jak tylko pogoda i czas pozwoli to jestem.

Opublikowano

Mogę podjechać, będę miał akurat wolne ;)

Opublikowano

Jeśli wytrzeźwieje po 19.05 (egzamin praktyczny WORD) to przyjadę GB Street-em, czyli 50-tką

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Postaram się o urlop i chętnie podjadę.

Opublikowano

Zapomniałem że na 14 do roboty xd

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Kurka wodna z chęcią bym się pojawił tylko pewnie będę się szwędał gdzieś w Polsce :sad2: Powodzenia życzę :smile:

Opublikowano

Jak pogoda dopisze to również podjadę.

Opublikowano

No i niestety nie podjadę a tak bardzo chciałem ;/ - praca ;(

Opublikowano

Pogubiłem się trochę.

To będzie ktoś?

Wygląda na to że jednak będę miał wolną godzinkę i mógłbym podjechać na 11:00 - 11:30, tylko nie nadążam czy sprawa aktualna?

Opublikowano

Pogubiłem się trochę.

To będzie ktoś?

Wygląda na to że jednak będę miał wolną godzinkę i mógłbym podjechać na 11:00 - 11:30, tylko nie nadążam czy sprawa aktualna?

Sprawa jak najbardziej aktualna.Jak dasz radę to będzie nas więcej i jak zawszę miło będzie.

Opublikowano

Sprawa jak najbardziej aktualna.Jak dasz radę to będzie nas więcej i jak zawszę miło będzie.

OK, w takim razie na 11:00 podjadę.