Logan Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Koleżanki i koledzy! W imieniu Kamili i swoim mam przyjemność zaprosić Was na nasz ślub. Sakramentalne "tak" mamy powiedzieć sobie w sobotę 04.06.2016, podczas nabożeństwa rozpoczynającego się o godzinie 17, w Bazylice Archikatedralnej w Łodzi, otoczonej ulicami Piotrkowską i Skorupki. Będzie nam również niezmiernie miło, jeżeli będziemy mogli cieszyć się także Waszym towarzystwem w drodze ze ślubu do Szmaragdowego Ogrodu (zaraz za wjazdem ze Złotna do Konstantynowa) PS. Dzięki AgaJaga i Aidekk za motywację PS2. Aidekk- czekam na obiecany wpis UZUPEŁNIENIE: Już jest- jak zawsze niezawodny PS3. Jak tylko rozliczę wesele, Bandzior wyrusza na warsztat UZUPEŁNIENIE: 1. Punkt dziękczynno-błogosławienny znajdować się będzie od strony ogrodu, o tutaj https://www.google.pl/maps/place/Rezydencja+Szmaragdowy+Ogr%C3%B3d/@51.7752756,19.33089,51m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x471a4ad811567a4b:0xb4fbd2626d89b566!8m2!3d51.774485!4d19.330725 Mam nadzieję, że nie zabraknie nam "wyrazów wdzięczności" 2. Jest prośba ze strony załogi "Szmaragdowego", żeby na ich terenie nie wulkanizować opon z podłożem 3. Już dziękuję wszystkim, którzy postanowili poświęcić nam swój czas Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Logan (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Trzeba być 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No ja nie wiem czy trzeba być. Co to za "Logan"? Zna go ktoś? Kupił skuter na sprężone powietrze od Chińczyka i wielki motocyklista. Bandzior rozbity, nie jeździ wcale a jeśli już to w puszcie i obstawę by chciał. Węszę tutaj podstęp... mówi, że wróci na 2oo ale pewnie obroża już założona, GPS na palcu z materiałem wybuchowym reagującym na bliskość motocykla. Wątpię, że człowiek wróci na moto. ALE... Daję Ci Paweł szansę! A jak nie wrócisz po ślubie to Ci zmieniam nicka na PANTOFLARZ 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Paweł zapisane w kalendarzu z wielką przyjemnością będę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak mi nie wlepią dyżuru (co niestety jest możliwe), to może będzie to moja pierwsza "asysta" motocyklowa na ślubie! 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Przypominam za tydzień eskortujemy młodych co by się żadne nie rozmyśliło :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Przypominam za tydzień eskortujemy młodych co by się żadne nie rozmyśliło :-P Co prawda wspólnego kredytu z Kamilą jeszcze nie mamy, ale rozmyślanie się nam nie grozi Zresztą po całej batalii przygotowawczej szkoda by było (o wszystkich przeciwnościach "losu"*, to chyba książkę będziemy mogli napisać) No i voo-jitsu nie może się zmarnować To chyba jedyna taka impreza, gdzie wódeczkę kupuje się piętrowo na palecie- bo kiedy indziej? *W zasadzie nie losu, a ludzkiego cwaniactwa. Na szczęście wygląda na to, że wszystko udało się wyprostować. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Fajny czas przed Wami! Wspólne plany, wspólny kawałek życia i wiele ciekawych zdarzeń. I do tego te "motyle w brzuchu" Życzę Wam, na Nowej Drodze, wyrozumiałości, tolerancji i poczucia humoru - reszta sama się "zrobi". A życzę teraz i na Forum, bo - oczywiście wykrakałem - w najważniejszym dla Was dniu siedzę "we fabryce", więc niestety, nie będę mógł Wam osobiście towarzyszyć. Trzymajcie się! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 pracuje 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Oczywiście, że będę Oby pogoda dopisała ! 2 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jak pogoda dopisze i w pracy nie zakwitne to będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Uzupełniłem informację w pierwszym poście. Jak się uda z kolejnego spotkania organizacyjnego, to jeszcze zahaczę jutro o 19 o spot (dziś dzień ciągnął się biegiem od 6:30 do 22, bez przerwy) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Yama po przegladzie wiec zawitam :-) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Moi mili forumowicze Ponieważ młodzi nie chcą nadużywać naszego czasu i cierpliwości to spotykamy się pod Bazyliką o godz. 16.30 Młodzi mają rzut beretem dlatego ta właśnie godzina żeby zdążyć ustawić maszyny przed ich przyjazdem. Miło by było jak by ktoś przyjechał z kamerką go-pro i trochę ponagrywał. Po ceremonij odprowadzamy młodych na salę weselną , a potem pijemy ich zdrowie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Moi mili forumowicze Ponieważ młodzi nie chcą nadużywać naszego czasu i cierpliwości to spotykamy się pod Bazyliką o godz. 16.30 Młodzi mają rzut beretem dlatego ta właśnie godzina żeby zdążyć ustawić maszyny przed ich przyjazdem. Miło by było jak by ktoś przyjechał z kamerką go-pro i trochę ponagrywał. Po ceremonij odprowadzamy młodych na salę weselną , a potem pijemy ich zdrowie. Tak jest Szefowo! 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Tak jest Szefowo! Szefowa dobrze prawi Nie czuję jakiegokolwiek moralnego prawa czegokolwiek oczekiwać Błogosławieństwo będzie od 16, a ja będę do Kamili jechać na około, bo poprzez kwiaciarnię- wątpię, by komuś robiło frajdę stanie i czekanie w międzyczasach, więc temat do teraz pomijałem (kilka osób pytało, ale odpowiadałem to, co właśnie tu napisałem) Zresztą droga z Katedry na salę jest stosunkowo długa, bo około 12km. Wieczorem napiszę kilka słów na temat prawdopodobnej trasy przejazdu. Dla nas ogromną radością będzie każda osoba, która pojawi się pod kościołem, by pomóc uświetnić ten dzień O Wasze zdrowie postarałem się zadbać najlepiej, jak tylko mogłem 3 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będę,może z dni Aleksa wspólnie się wyrwiemy? 3 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jednak trasa chyba powstanie dynamicznie, przy próbie minimalizacji ilości czerwonych świateł i ustępowania pierwszeństwa 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będę i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będę i ja Linka sprzęgła pękła i nie dojechałem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będę, może z dni Aleksa wspólnie się wyrwiemy? tak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dziękuję wszystkim za przybycie.a młodym życzę sto lat i wasze zdrowie ( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Bardzo miłe popołudnie. 100 lat dla młodych. A dla tych co byli blisko podczas szlabanu - zawsze musicie strzepnąć po gumie ) all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Było super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ostrzegam przed łączeniem dni Aleksandrowa z dniami Logana... Wszystkiego naj dla młodych 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi