SPAWACZ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam Poszukuje serwisu w łodzi gdzie będe mógł oddac motorower RIEJU MRX poj 50/70cc , przeszukiwałem forum i tematy z proponowanymi serwisami ale przeważnie fachowe salony '' nie lubia '' podejmować sie tak małej pojemności ( mały zarobek ? ) lub poprostu bardziej znają się dużych pojemnościach i nie chce im się z tym bawić. Może ktoś akurat oddawał swojego bzyka do takiego serwisu lub poleci kogoś kto by mógł podjechać do garażu i troszkę pogrzebać ? - do wymiany był by tłok i cylinder -Zalanie olejem -Płyn chłodniczy -Zalanie hamulca tylnego Dziękuje za wszelkie odpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W Romecie na Dubois pracuje młody chłopak z Rawy Mazowieckiej, podjedź i zagadaj do niego (chyba Krzysiek, ale nie mam pewności) - powinien ogarnąć. On tam robi na co dzień masę skuterów więc powinni wziąć i Twojego sprzęta 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tutaj mozesz zapytac https://www.google.pl/maps/@51.7225668,19.4828546,3a,90y,233.37h,72.63t/data=!3m6!1e1!3m4!1spxttfxPbobeB1YUPXrcTXA!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Grześka w Romecie już nie uświadczysz ale jeżdżę do jego nowej lokalizacji. Zagląda zarówno do Yamasakiego (50cc) jak i mojej 600'tki https://www.facebook.com/motocarlodz/?fref=ts btw... Za postawienie Yamaszki do pionu zapłaciłem jedynie 900 z nowymi klockami, przewodami, świecami, olejem,płynami ustrojowymi i naprawą elektryki że nie wspomnę o nowych gumciach :-) Do_Ość łatwy dojazd aby odebrać maszynę więc niema bólu 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPAWACZ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie panowie odezwę się p[o majówce do moto car . Bulba - pytałem tam na rzgowskiej o naprawę serwisanta to powiedział ze '' nie podejmuje sie naprawy tych motocykli'' a sa dystrybutorem oficjalnym , zamarłem jak to usłyszałem xd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 na rzgowskiej szkoda nawet pytać - brat jak posiadał Junaka to przez całą jego "karierę" i gwarancję nie potrafili naprawić usterki, a na serwisie bywał średnio 2-3 razy w miesiącu - koniecznie tam bo na gwaracji.. ale po co, jak mechanik z niego taki że przez dobry rok nie potrafił tego naprawić 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zalamka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie jeśli chodzi o 50ccm to ciężko dobrego serwisu szukać , ja już 3 raz jadę z gaznik na ustawienie żeby mi nie gasł na skrzyżowaniu jak stoję skuterem to tylko czyszczą i niby ustawiają bylem na włókniarzy za makro przed legionów to tez wyczyścić i to wszystko .A prosiłem ze jak nie da się to wymienić na nowy to powiedział ze był brudny i teraz jest ok .Dojechałem do domu i d*pa teraz więcej jest zamieniaczy niż mechaników 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ciekawe czy w ogóle sprawdzali kompresje, ja miałem podobne objawy. Najpierw miał problem z odpaleniem później zaś jak już łaskawie zaskoczył to musiałem na obrotach trzymać. Finał był taki że suma sumarem nie miałem pierścieni na tłokach- kompresja 5 atmosfer i cewka też wariowała więc profilaktycznie wymieniłem, ot cała filozofia. Łącznie za święty spokój podczas jazdy w Moto Car zapłaciłem coś koło 250złotych z olejem Motula :-) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ciekawe czy w ogóle sprawdzali kompresje, ja miałem podobne objawy. Najpierw miał problem z odpaleniem później zaś jak już łaskawie zaskoczył to musiałem na obrotach trzymać. Finał był taki że suma sumarem nie miałem pierścieni na tłokach- kompresja 5 atmosfer i cewka też wariowała więc profilaktycznie wymieniłem, ot cała filozofia. Łącznie za święty spokój podczas jazdy w Moto Car zapłaciłem coś koło 250złotych z olejem Motula :-) Wiesz chodzi oto ze jak daje do naprawy to niech zrobią albo powiedzą ze wie Pan gaznik to nie wszystko trzeba wymienić to to i to to wtedy wiem ze wymienią i to chodzi anie na ciągają i jest ok .A podaż adres gdzie byłeś Moto Ca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Gościniec13 (wypizdujewo wielkie) dojazd dwoma autobusami jak by co 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi