SPAWACZ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam Poszukuje serwisu w łodzi gdzie będe mógł oddac motorower RIEJU MRX poj 50/70cc , przeszukiwałem forum i tematy z proponowanymi serwisami ale przeważnie fachowe salony '' nie lubia '' podejmować sie tak małej pojemności ( mały zarobek ? ) lub poprostu bardziej znają się dużych pojemnościach i nie chce im się z tym bawić. Może ktoś akurat oddawał swojego bzyka do takiego serwisu lub poleci kogoś kto by mógł podjechać do garażu i troszkę pogrzebać ? - do wymiany był by tłok i cylinder -Zalanie olejem -Płyn chłodniczy -Zalanie hamulca tylnego Dziękuje za wszelkie odpowiedzi 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W Romecie na Dubois pracuje młody chłopak z Rawy Mazowieckiej, podjedź i zagadaj do niego (chyba Krzysiek, ale nie mam pewności) - powinien ogarnąć. On tam robi na co dzień masę skuterów więc powinni wziąć i Twojego sprzęta 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tutaj mozesz zapytac https://www.google.pl/maps/@51.7225668,19.4828546,3a,90y,233.37h,72.63t/data=!3m6!1e1!3m4!1spxttfxPbobeB1YUPXrcTXA!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
A04 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Grześka w Romecie już nie uświadczysz ale jeżdżę do jego nowej lokalizacji. Zagląda zarówno do Yamasakiego (50cc) jak i mojej 600'tki https://www.facebook.com/motocarlodz/?fref=ts btw... Za postawienie Yamaszki do pionu zapłaciłem jedynie 900 z nowymi klockami, przewodami, świecami, olejem,płynami ustrojowymi i naprawą elektryki że nie wspomnę o nowych gumciach :-) Do_Ość łatwy dojazd aby odebrać maszynę więc niema bólu 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
SPAWACZ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie panowie odezwę się p[o majówce do moto car . Bulba - pytałem tam na rzgowskiej o naprawę serwisanta to powiedział ze '' nie podejmuje sie naprawy tych motocykli'' a sa dystrybutorem oficjalnym , zamarłem jak to usłyszałem xd. 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 na rzgowskiej szkoda nawet pytać - brat jak posiadał Junaka to przez całą jego "karierę" i gwarancję nie potrafili naprawić usterki, a na serwisie bywał średnio 2-3 razy w miesiącu - koniecznie tam bo na gwaracji.. ale po co, jak mechanik z niego taki że przez dobry rok nie potrafił tego naprawić 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Bulba Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zalamka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
picek33 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie jeśli chodzi o 50ccm to ciężko dobrego serwisu szukać , ja już 3 raz jadę z gaznik na ustawienie żeby mi nie gasł na skrzyżowaniu jak stoję skuterem to tylko czyszczą i niby ustawiają bylem na włókniarzy za makro przed legionów to tez wyczyścić i to wszystko .A prosiłem ze jak nie da się to wymienić na nowy to powiedział ze był brudny i teraz jest ok .Dojechałem do domu i d*pa teraz więcej jest zamieniaczy niż mechaników 0 Cytuj
A04 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ciekawe czy w ogóle sprawdzali kompresje, ja miałem podobne objawy. Najpierw miał problem z odpaleniem później zaś jak już łaskawie zaskoczył to musiałem na obrotach trzymać. Finał był taki że suma sumarem nie miałem pierścieni na tłokach- kompresja 5 atmosfer i cewka też wariowała więc profilaktycznie wymieniłem, ot cała filozofia. Łącznie za święty spokój podczas jazdy w Moto Car zapłaciłem coś koło 250złotych z olejem Motula :-) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
picek33 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ciekawe czy w ogóle sprawdzali kompresje, ja miałem podobne objawy. Najpierw miał problem z odpaleniem później zaś jak już łaskawie zaskoczył to musiałem na obrotach trzymać. Finał był taki że suma sumarem nie miałem pierścieni na tłokach- kompresja 5 atmosfer i cewka też wariowała więc profilaktycznie wymieniłem, ot cała filozofia. Łącznie za święty spokój podczas jazdy w Moto Car zapłaciłem coś koło 250złotych z olejem Motula :-) Wiesz chodzi oto ze jak daje do naprawy to niech zrobią albo powiedzą ze wie Pan gaznik to nie wszystko trzeba wymienić to to i to to wtedy wiem ze wymienią i to chodzi anie na ciągają i jest ok .A podaż adres gdzie byłeś Moto Ca 0 Cytuj
A04 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Gościniec13 (wypizdujewo wielkie) dojazd dwoma autobusami jak by co 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Rekomendowane odpowiedzi