Exec Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Moje spełnione marzenie Jeżdżę na nim od poprzedniego sezonu, jakoś się zeszło żeby się pochwalić. Zakupiony na moje 30-te urodziny, w Łodzi w salonie Moto-Moto. Szukałem moto i na miasto i na dalsze wypady, lekkiego żeby być w stanie samemu podnieść i zwinnego żeby na winklach mieć radochę. Padło na kawę i jestem bardzo bardzo zadowolony. W zasadzie jestem totalnie początkujący jeżeli chodzi o motocyklizm, mam nadzieję że w tym sezonie zrobię pierwszą daleką podróż (marzy mi się motocamping) LwG! 0 Cytuj
MatiQ_BJJ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Bardzo ładna kawka oby się dobrze jeździło i powodzenia w dalszych podróżach 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Piękny prezent urodzinowy! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
boodgee Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To jest bardzo fajne moto, sam chciałem kupić sobie 2007 albo 8 rocznik. Fajna pozycja, nie wieje, dobrze się zbiera. Super! Jak podjedziesz na spot, to chętnie się przysiądę. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 nikt ci nie da się przysiąść stary GS'iarzu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
B3DNAR Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Kurde musze wziąć versysa od chłopaków z moto-moto i się przejechać bo intryguje mnie ta maszyna :-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Exec Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To jest bardzo fajne moto, sam chciałem kupić sobie 2007 albo 8 rocznik. Fajna pozycja, nie wieje, dobrze się zbiera. Super! Jak podjedziesz na spot, to chętnie się przysiądę. Nie wiem kiedy będę miał czas żeby się pokazać na spocie, ale zobaczymy Prędzej na Retkini mnie znajdziesz 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Super, tak sobie myślę że jakoś tak właśnie będzie wyglądać moje kolejne moto. 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Fajny może kiedyś coś podobnego 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Ładne ta kawy. Za każdym razem się za nimi oglądam jak są wystawione przed moto-moto. Gratuluję zakupu! 0 Cytuj
Seba995 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Cześć, piękna kawa, mam taką samą tylko białą, do zobaczenia gdzieś na drodze. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi