JAREK-XJR Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek, więc w razie potrzeby proszę o przeniesienie w stosowne miejsce. Kochani! Robię to z pewną dozą nieśmiałości ale nie mam póki co innego pomysłu.W dniach 11-13 maja, Ośrodek w którym pracuję obchodzi 50 lecie istnienia. - http://mow3.szkoly.lodz.pl/index.php/50leciemow3Z tej okazji zamówiony został przez Stowarzyszenie "Dla Przyszłości", któremu z dumą prezesuję od niedawna, nowy sztandar naszego ośrodka.Koszty jego produkcji bardzo obciążyły nasze konto, które w główniej mierze służy do finansowania wypoczynku letniego, zimowego oraz zakupu sprzętu turystyczno- sportowego.Sztandar będzie uroczyście przekazany placówce w dniu 12 maja.Moja prośba: gdyby ktoś miał możliwość i ochotę przekazać choćby symboliczną złotówkę na konto stowarzyszenia bylibyśmy razem oraz ja osobiście niezwykle wdzięczni.STOWARZYSZENIE POMOCY MŁODZIEŻY NIEDOSTOSOWANEJ SPOŁECZNIE "DLA PRZYSZŁOŚCI"91-008 ŁÓDŹUL.DREWNOWSKA 15105 10501461 1000002231110319 W tytule proszę wpisać "sztandar"W miarę swoich możliwości finansowych postaram się odwdzięczyć na którymś z ognisk forumowych u mnie na działce. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Baaaaardzo dziękuję za wsparcie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jeszcze raz bardzo dziękuję i załączam zdjęcie z uroczystości przekazania sztandaru: https://www.facebook.com/SowarzyszenieDlaPrzyszlosci/photos/pcb.1132623880091976/1132623716758659/?type=3&theater 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi