arturoi Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam;Szukam mechanika do mojej MZ 251 z okolic Łęczycy. Jak by ktoś znał taką osobę to prosił bym o namiary? Do naprawy lub regulacji jest sprzęgło. Pozdrawiam Arturoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 510123533 - dzwoń do kolesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Najpierw do powitalni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoi Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dziekuję Salvelinus za opdowiedz, sprawa bedzie załatwiona. Temat zamykam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Zamknąć to ty go nie możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ale ja mogę, i zamykam "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi