Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MOTORWINGS Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Salon, salonem. Fajny i przestronny. Ale z cenami to chyba zaczeliście przesadzać. Bel Ray Clean Chain 400ml u Was 49 PLN, u Gumofilca w Korando 39, na necie najtaniej 35. Z negocjacjami cen coraz gorzej, nawet po negocjacjach jest drogawo. Lubię Was jak cholera, ale nie jesteście Owsiakiem żeby miał Wam hajs dawać. Kaski HJC taniej średnio po 10-15% od katalogu, najtaniej na całym allegro (jako całościowa oferta, pewnie niektórych modeli pojedyncze rozmiary i malowania znajdziesz taniej), 10 rat 0% naprawdę bez żadnych kosztów po stronie kupującego, tuż przed sezonem (koniec lutego) promocja dla forumowiczów -25% na Helda i -15% Spidi. Znajdziesz też u nas końcówki serii w naprawdę konkretnych wyprzedażach (na przykład kurtkę na gore-tex Helda za 1249zł). Myślę, że z cenami nie jest u nas tak źle;) Nikt z nas nie chce, żebyś nam hajs dawał, zarabiamy go uczciwie robiąc to co umiemy, czyli sprzedając towary, ale również swoją wiedzę, doradztwo, opiekę posprzedażną, itd. Do tego wiele produktów mamy w bardzo dobrych cenach, ale oczywiście nie wszystkie. Chociaż wydaje mi się, że lepiej z punktu widzenia klienta, że mamy smar w cenie katalogowej, a kask 100-200 zł taniej... Tak czy siak nie przejmuj się i skoro nas lubisz podjedź do nas na kawę, a smar kup tam gdzie taniej. Albo jeszcze lepiej następnym razem wyjmij kartę forumową i kup go za 40 zyla Jednozłotówek zawsze brakuje nam na wydawanie, a poza tym nam przecież nie chodzi o to, żebyśmy byli najtańsi, tylko najlepsi 14 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Piuriel Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zaorane 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dla mnie jest spoko, ostatnio zakupiłem buty i odrazu dostałem rabat jak wspomniałem ze zakupy robię u "was", ważne jest podejście do klienta wole zapłacić kilka Ziko więcej i wiedzieć ze jest szacunek i odpowiednie podejście do klienta. Nie zawsze powinnismy patrzeć przez pryzmat pieniądza. Z doświadczenia wiem ze klient wraca tam gdzie jest miła i fachowa obsługa nawet jeśli wie ze wyda kilka złotych więcej. ⚽️ 2 Cytuj
karpiu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Przyjadę jak mi wycenicie całkowity koszt przełożenia kiery na akcesoryjną Barracudę :-) 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nie lepiej nabyć kilka piwek i na spokojnie sobie przełożyć to nie taka skomplikowana sprawa, ja tam oddam moto jedynie na regulacje gaźnika i rozrząd bo nie mam do tego narzędzi a resztę robię sam ⚽️ 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Nie lepiej nabyć kilka piwek i na spokojnie sobie przełożyć to nie taka skomplikowana sprawa, ja tam oddam moto jedynie na regulacje gaźnika i rozrząd bo nie mam do tego narzędzi a resztę robię sam u panie, jak w mt09 wyregulujesz gaźnik to będziesz naprawdę mistrzem Myślę, że nawet chłopaki z Motorwings nie dadzą rady tego zrobić Edytowane 7 Czerwca 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
Lipson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jestem taka Zosia samosia, ale jak wspomniałem jak nie mam narzędzi to sie nie tykam i w aucie i w moto, reszta to nie jest jakaś większa sprawa. Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance. ⚽️ 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jestem taka Zosia samosia, ale jak wspomniałem jak nie mam narzędzi to sie nie tykam i w aucie i w moto, reszta to nie jest jakaś większa sprawa. Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance. Bardziej mi chodzi o to, że nie posiadasz czegoś takiego jak gaźnik w swojej maszynie. 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Własnie się zastanawiałem nad tym 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Aaa ten gaźnik tak mi sie napisało, łapiesz za słówka. ⚽️ Wiadomo ze jak jest diesel to nie ma gaźnika he he ⚽️ 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Aaa ten gaźnik tak mi sie napisało, łapiesz za słówka. Takie skrzywienie zawodowe 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance. Ja tam na przykład jestem lewy kompletnie w jakiekolwiek naprawy czy modyfikacje, za co się nie wezmę to spierdaczę i potem tylko zły na sienie jestem, poza tym wszystko zajmuje mi 10x więcej czasu niż było mówione Dlatego nic sam nie robię, ja się znam na swojej pracy, a za moto/auto wolę zapłacić tym co się znają na tym, nie mówiąc o tym, że mój czas jest dla mnie więcej wart niż zrobienie czegoś samemu. I kończy się tak, że żarówki czy wycieraczki w aso wymieniam. 1 Cytuj
Lipson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pewnie ze tak, ja natomiast nienawidzę malować i remontować domu. Oddam ta prace fachowcowi po prostu nie mam cierpliwości . Ale elektronika i mechanika to jest co mnie odpręża ⚽️ 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Proszę o odpowiedz na wysłaną wiadomość prywatną. 0 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przyjadę jak mi wycenicie całkowity koszt przełożenia kiery na akcesoryjną Barracudę :-) Podjedź albo zadzwoń to wycenimy, bo trzeba omówić która kiera oraz kwestię ciężarków i manetek. 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Sulik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Zawsze jak czytam takie dyskusje, że GDZIEŚ TAM jest coś 5 zł taniej, to przypominają mi się recenzje restauracji, w których tzw. "sommelierzy pizzy" czy inne "Janusze gastronomi" dają 5 gwiazdek i piszą "DOBRA KNAJPA BO DUŻE PORCJE DAJO".Nie ważne, że na talerzu gówno. Byle było tanio i dużo. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Sulik (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Podjedź albo zadzwoń to wycenimy, bo trzeba omówić która kiera oraz kwestię ciężarków i manetek.Czesc motorwings, znalazłem małe luzy na sterowce pod górna korona amora, czy jak podjadę to możecie je skasować na miejscu? Jest tam nietypowa śruba dociskająca łożysko a nie chce robić tego sam jakimś pobijakiem. `\_(“o)_/` 0 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Czesc motorwings, znalazłem małe luzy na sterowce pod górna korona amora, czy jak podjadę to możecie je skasować na miejscu? Jest tam nietypowa śruba dociskająca łożysko a nie chce robić tego sam jakimś pobijakiem. `\_(“o)_/` Dzisiaj serwis nie pracuje, podjedź w poniedziałek między 10 a 17 to spojrzymy czy da się to zrobić na szybko. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Lipson Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzisiaj serwis nie pracuje, podjedź w poniedziałek między 10 a 17 to spojrzymy czy da się to zrobić na szybko.ok fajnie, postaram sie byc przed 17 Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM. 0 Cytuj
Rebel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zawsze jak czytam takie dyskusje, że GDZIEŚ TAM jest coś 5 zł taniej, to przypominają mi się recenzje restauracji, w których tzw. "sommelierzy pizzy" czy inne "Janusze gastronomi" dają 5 gwiazdek i piszą "DOBRA KNAJPA BO DUŻE PORCJE DAJO". Nie ważne, że na talerzu gówno. Byle było tanio i dużo. była różnica 10 zł na puszce belraya miedzy motołynks (49)a łódzkim valentino rossim w gumiakach 39 zeta, na necie tego samego belraya można kupić za 30 zeta czyli juz 20 zeta na niekorzyść Tosi i Mata. To że ktoś ma, nie znaczy ze nie umie liczyć a wręcz jest przeciwnie. 2 Cytuj Live slow!!!
michal_lc4 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 ok fajnie, postaram sie byc przed 17 Najlepiej bądź "za dziesięć", serwisy uwielbiają takich klientów 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Lipson Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Najlepiej bądź "za dziesięć", serwisy uwielbiają takich klientów Uwielbiają czy nie , klient jest klient a efekt końcowy to kozę być kula śnieżna. Na razie sie nie zawiodłem i oby tak dalej. Jak będzie odpowiedni Service to i będzie zapłata Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Złośliwe bydlaki all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi