Skocz do zawartości

Nowy Salon Motorwings

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaorane :biggrin: 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Dla mnie jest spoko, ostatnio zakupiłem buty i odrazu dostałem rabat jak wspomniałem ze zakupy robię u "was", ważne jest podejście do klienta wole zapłacić kilka Ziko więcej i wiedzieć ze jest szacunek i odpowiednie podejście do klienta. Nie zawsze powinnismy patrzeć przez pryzmat pieniądza. Z doświadczenia wiem ze klient wraca tam gdzie jest miła i fachowa obsługa nawet jeśli wie ze wyda kilka złotych więcej.

⚽️

Opublikowano

Przyjadę jak mi wycenicie całkowity koszt przełożenia kiery na akcesoryjną Barracudę :-)

Opublikowano

Nie lepiej nabyć kilka piwek i na spokojnie sobie przełożyć to nie taka skomplikowana sprawa, ja tam oddam moto jedynie na regulacje gaźnika i rozrząd bo nie mam do tego narzędzi a resztę robię sam

⚽️

Opublikowano (edytowane)

Nie lepiej nabyć kilka piwek i na spokojnie sobie przełożyć to nie taka skomplikowana sprawa, ja tam oddam moto jedynie na regulacje gaźnika i rozrząd bo nie mam do tego narzędzi a resztę robię sam

u panie, jak w mt09 wyregulujesz gaźnik to będziesz naprawdę mistrzem :smile: Myślę, że nawet chłopaki z Motorwings nie dadzą rady tego zrobić

Edytowane przez jaszczomb (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jestem taka Zosia samosia, ale jak wspomniałem jak nie mam narzędzi to sie nie tykam i w aucie i w moto, reszta to nie jest jakaś większa sprawa. Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance.

⚽️

Opublikowano

Jestem taka Zosia samosia, ale jak wspomniałem jak nie mam narzędzi to sie nie tykam i w aucie i w moto, reszta to nie jest jakaś większa sprawa. Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance.

Bardziej mi chodzi o to, że nie posiadasz czegoś takiego jak gaźnik w swojej maszynie.

Opublikowano

Własnie się zastanawiałem nad tym :biggrin: 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Aaa ten gaźnik tak mi sie napisało, łapiesz za słówka.

⚽️

Wiadomo ze jak jest diesel to nie ma gaźnika he he

⚽️

Opublikowano

Aaa ten gaźnik tak mi sie napisało, łapiesz za słówka.

Takie skrzywienie zawodowe B)

Opublikowano

Zgaduje ze większość osób jeśli miała by trochę chęci i odwagi to spokojnie porobi samemu podstawowy maintenance.

Ja tam na przykład jestem lewy kompletnie w jakiekolwiek naprawy czy modyfikacje, za co się nie wezmę to spierdaczę i potem tylko zły na sienie jestem, poza tym wszystko zajmuje mi 10x więcej czasu niż było mówione :smile: Dlatego nic sam nie robię, ja się znam na swojej pracy, a za moto/auto wolę zapłacić tym co się znają na tym, nie mówiąc o tym, że mój czas jest dla mnie więcej wart niż zrobienie czegoś samemu. I kończy się tak, że żarówki czy wycieraczki w aso wymieniam.

Opublikowano

Pewnie ze tak, ja natomiast nienawidzę malować i remontować domu. Oddam ta prace fachowcowi po prostu nie mam cierpliwości . Ale elektronika i mechanika to jest co mnie odpręża

⚽️

Opublikowano

Proszę o odpowiedz na wysłaną wiadomość prywatną.

Opublikowano

Przyjadę jak mi wycenicie całkowity koszt przełożenia kiery na akcesoryjną Barracudę :-)

Podjedź albo zadzwoń to wycenimy, bo trzeba omówić która kiera oraz kwestię ciężarków i manetek.

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

Opublikowano (edytowane)

Zawsze jak czytam takie dyskusje, że GDZIEŚ TAM jest coś 5 zł taniej, to przypominają mi się recenzje restauracji, w których tzw. "sommelierzy pizzy" czy inne "Janusze gastronomi" dają 5 gwiazdek i piszą "DOBRA KNAJPA BO DUŻE PORCJE DAJO".

Nie ważne, że na talerzu gówno. Byle było tanio i dużo.

Edytowane przez Sulik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Podjedź albo zadzwoń to wycenimy, bo trzeba omówić która kiera oraz kwestię ciężarków i manetek.

Czesc motorwings, znalazłem małe luzy na sterowce pod górna korona amora, czy jak podjadę to możecie je skasować na miejscu? Jest tam nietypowa śruba dociskająca łożysko a nie chce robić tego sam jakimś pobijakiem.

`\_(“o)_/`

Opublikowano

Czesc motorwings, znalazłem małe luzy na sterowce pod górna korona amora, czy jak podjadę to możecie je skasować na miejscu? Jest tam nietypowa śruba dociskająca łożysko a nie chce robić tego sam jakimś pobijakiem.

`\_(“o)_/`

Dzisiaj serwis nie pracuje, podjedź w poniedziałek między 10 a 17 to spojrzymy czy da się to zrobić na szybko.

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

Opublikowano

Dzisiaj serwis nie pracuje, podjedź w poniedziałek między 10 a 17 to spojrzymy czy da się to zrobić na szybko.

ok fajnie, postaram sie byc przed 17

Sent from a not-so-smartphone. Anything written herein that you find misspelled, objectionable, incoherent, dim-witted, plagiarized or legally actionable should be attributed to the phone manufacturer, Chinese hackers, or PRISM.

Opublikowano

Zawsze jak czytam takie dyskusje, że GDZIEŚ TAM jest coś 5 zł taniej, to przypominają mi się recenzje restauracji, w których tzw. "sommelierzy pizzy" czy inne "Janusze gastronomi" dają 5 gwiazdek i piszą "DOBRA KNAJPA BO DUŻE PORCJE DAJO".

Nie ważne, że na talerzu gówno. Byle było tanio i dużo.

była różnica 10 zł na puszce belraya miedzy motołynks (49)a łódzkim valentino rossim w gumiakach 39 zeta, na necie tego samego belraya można kupić za  30 zeta czyli juz 20 zeta na niekorzyść Tosi i Mata. To że ktoś ma, nie znaczy ze nie umie liczyć a wręcz jest przeciwnie.

Live slow!!!

Opublikowano

ok fajnie, postaram sie byc przed 17

Najlepiej bądź "za dziesięć", serwisy uwielbiają takich klientów  B)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Najlepiej bądź "za dziesięć", serwisy uwielbiają takich klientów B)

Uwielbiają czy nie , klient jest klient a efekt końcowy to kozę być kula śnieżna. Na razie sie nie zawiodłem i oby tak dalej. Jak będzie odpowiedni Service to i będzie zapłata

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Złośliwe bydlaki

all right partner, keep on rollin' baby!