Skocz do zawartości

Nowy Salon Motorwings

MOTORWINGS

Rekomendowane odpowiedzi

13048096_1097512033644718_48863499806195

KONKURS DLA FORUMOWICZÓW!

Żona Ci tego nie zrobi- a Muc-Off i MOTORWINGS tak i to jak....

UMYJĄ CI MOTOCYKL!!! A dokładniej zrobią to Panie ze zdjęcia jeśli wygrasz nasz konkurs. Panie mają siłę tylko na dwa motocykle z forum, więc jest o co walczyć. Pokaz odbędzie się podczas otwarcia Nowego Salonu Motorwings na #Milionowa3/5 w dniu #7maj2016

Aby wygrać wrzuć naszą grafikę w swój podpis, zalajkuj ten post oraz napisz w komentarzu, że bierzesz udział. Losowanie zwycięzców konkursu odbędzie się 5 maja 2016, Tego dnia ogłosimy zwycięzców pod tym tematem.

POWODZENIA!!

grafika do podpisu-  13141132_1108620425856055_1240772986_n.j

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

nie zrobię takim ładnym kobietkom tego... tzn. nie upapram błockiem GS'a, by się biedne potem męczyły :biggrin:

ale chętnie popatrzę jak myją inne moto :laugh2:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

a jeśli pisałem już na fb to nagroda może się kumulować :biggrin:  ? 

Jak zawsze humoru u Was nie brakuje, będę na pewno choć pewnie nie od 17tej bo o tej godzinie jest obstawka Raq w Kanzasie, a potem prosto do Was. (no prawie prosto po drodze jeszcze coś muszę zabrać ;-) ).

Co do konkurs chętnie wezmę udział chociaż mam kilka przyjemniejszych pomysłów na lepsze spożytkowanie tego czasu z takimi dwiema paniami, pianą i gąbką ;-).  

Grafika do podpisu w pierwszym poście się nie wyświetla prawidłowo także nie da się podpiąć grafiki do podpisu. 

Pozdro  

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)

Mycie motocykli Bikini Show odbędzie się w godzinach 11 i 13, w każdej godzinie będzie miejsce dla 1 zwycięzcy w konkursie Forum. Aby wkleić zdj do podpisu najlepiej skopiować adres URL obrazka. Pozdrawiam

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

Ok to zmienia postać rzeczy czyli najpierw do Was na 10tą , a potem na obstawkę, a potem zobaczymy.

Z tą grafiką to lipa (chyba że nie trybię czegoś) adres jest nie prawidłowy bo by się grafika wyświetlała, a przy próbie otwarcia tego adresu jest komunikat "URL signature expired".

Pit'u, chcesz się przejechać GS'em? :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Dzięki, dzięki super sprawa też nie przyjadę z pustymi rękami także do zobaczenia.

Jaquzie, Piuriel wiecie jak jest piękne lgnie do pięknego :biggrin:  o Kawie myślałem oczywiście, a ja chociaż sobie popatrzę  :P .

Pewnie wszyscy się spotkamy także szykuje się very funny Saturday.

Jeszcze raz dziękuję i widzimy się za kilka godzin. 

:riding:

z bólem serca ale macie szansę tą cbr i gsem ! :biggrin:

ja jutro będę, ale na piechotę  :whistling:

Byłem przelotem, miejscóweczka i dziewczyny całkiem zacne, widziałem nawet jak @chylon pomagał dziewczynom myć swoją Hanke, widać przywiązanie do maszyny  :biggrin:

Posiedziałem trochę nad materiałem z kamer i coś posklejam także będziecie mogli popatrzeć jak było.

Dziewczyny naprawdę się postarały mimo zasuwania w słońcu i myciu naszych maszyn obdarowywały nas śmiechem i seksapilem.

Z dawką humoru podeszły też do moich pomysłów inscenizowanych ujęć, które fajnie wpisują się w luzacki motocyklowy klimat.

Oczywiście nie zabrakło jajcarski gagów i komentarzy w Waszym wykonaniu, a wszystko wśród bąbelków piany, wody i skąpanych w słońcu dziewczyn  ;) .

....no to chyba zachęciłem   ...edycja trwa...   ...jak pójdzie dobrze...  .... to dziś późnym wieczorem będzie...

(nie że mam taki stary komp tylko zapier*** trzeba, a nie przed kompem dziewczyny oglądać  :P )

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Salon, salonem. Fajny i przestronny. Ale z cenami to chyba zaczeliście przesadzać. Bel Ray Clean Chain 400ml u Was 49 PLN, u Gumofilca w Korando 39, na necie najtaniej 35. Z negocjacjami cen coraz gorzej, nawet po negocjacjach jest drogawo. Lubię Was jak cholera,  ale nie jesteście Owsiakiem żeby miał Wam hajs dawać.

Live slow!!!

Salon, salonem. Fajny i przestronny. Ale z cenami to chyba zaczeliście przesadzać. Bel Ray Clean Chain 400ml u Was 49 PLN, u Gumofilca w Korando 39, na necie najtaniej 35. Z negocjacjami cen coraz gorzej, nawet po negocjacjach jest drogawo. Lubię Was jak cholera,  ale nie jesteście Owsiakiem żeby miał Wam hajs dawać.

Ale masz kolego wolność wyboru.Nikt siłą Ci nie wciska ... :biggrin: