Skocz do zawartości

Wypadzik Zalew Sulejowski I Grilll (01-04-2012R)

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie panowietam na miejscu przy tamie (Smardzewice)też są BARy można bedzie sobie coś kupić do jedzenia.gofry, kiełby, buły, lody itp. :drool:Najważniejsza jak dla mnie jest pogoda :smile:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

1. pogoda to 1 rzecz (ma padać poniekąd, ale ja we wróżby nie wierzę).

2. kiełbasa w tych przydrożnych budach to nie kiełbasa z grilla a z mikrofali - żenada

3. Dołączona grafika - takie coś można kupić na stacjach benzynowych,w biedronce,w lidlu,w tesco,w leclerku, carrefourze i pewnie innych marketach - trzeba tylko poszukać (cenowo różnie) - nazywane jest grillem jednorazowym/przenośnym/parkingowym

4. kiełbasa z takiego grilla i lepiej smakuje (niż z budy), i jest oszczędniej (jeśli ktoś woli więcej $ na wachę)

5. zdecydujcie czy jedziemy na grilla, czy jedziemy na kiełbasę w budach przy tamie? bo jak w budach, to pewnie wszyscy skończymy na hamburgerze... (a tu się nie piszę, wolę pojechać gdzieś indziej)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

jaquzie mas racje zgadzam sie z toba jak z nikim innym ,tu chodzi wlasnie o fajna organizacje zabawe i polewe, budek na pietrynie pełno poco taki kawal walic?? żeby sie nawpitalac kiełbasy z mikrofali !!! kielbasa taki grill i wegiel w plecak wchodzi ja kupie grila a nawet dwa, kielbasy 2 kilo a ty troche wegla ,a władcy budek niech z mikrofali :drool: jedzą, chodzi tu o jakas integracje nie ?? a co tak zblża jak rozpalanie grila?? nic!! :cheers:

Przepraszam że Wam się wcinam w temat ,ale czy widzieliście zapowiadaną pogode ??? W sobote i z soboty na niedziele ma padać śnieg z deszczem, a temp. w niedziele to zaledwie 3 stopnie, myśle że jazda moto w takich warunkach i po opadach może być niebezpieczna, a po za tym mróz jak cholera :/ Z chęcią bym do Was dołączył, ale dla mnie jazda na moto poniżej 10 stopni to stanowczo za zimno ... Jeszcze raz sorki za wcinke :/

no, jak będzie taka pogoda, to będzie lipa.tak sobie wyszedłem do auta, zacząłem pompować koła, i zmokłem zanim zdążyłem schować pompkę do bagażnika :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ja 100% odpadam jeśli będzie tak jak dziś. Wyjrzyjcie za okno! Miałem już grad i śnieżycę, brakuje jedynie tornada!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Przepraszam że Wam się wcinam w temat ,ale czy widzieliście zapowiadaną pogode ??? W sobote i z soboty na niedziele ma padać śnieg z deszczem, a temp. w niedziele to zaledwie 3 stopnie, myśle że jazda moto w takich warunkach i po opadach może być niebezpieczna, a po za tym mróz jak cholera :/ Z chęcią bym do Was dołączył, ale dla mnie jazda na moto poniżej 10 stopni to stanowczo za zimno ... Jeszcze raz sorki za wcinke :/

Jaki mróz ??? na koniec zeszłego sezonu jeździliśmy przy ujemnych temperaturach. Warunki pogodowe wcale nie są aż takie straszne. Odrobina szaleństwa i chęci przygody wystarczy by sie ciepło ubrać a później wyskoczyć w trasę.Oczywiście grilowanie w takich warunkach to już zupełnie inna sprawa ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

...a ja już zmieniłem opony w moto na letnie ;)czekam na cieplejsze klimaty :smile:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

No to macie psikusa z pogodą, nawet autem mnie się dziś kiepsko jechało..... brrrrrrrrr

http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Ale będzie na następny weekend duuuuuuuużo cieplej, to pośmigacie.

Pozdro

flm_1469546259__maly_rider.jpg

Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...

niema to jak prima a priliss.... :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,