Wojtas Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dokładnie panowietam na miejscu przy tamie (Smardzewice)też są BARy można bedzie sobie coś kupić do jedzenia.gofry, kiełby, buły, lody itp. :drool:Najważniejsza jak dla mnie jest pogoda 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 1. pogoda to 1 rzecz (ma padać poniekąd, ale ja we wróżby nie wierzę). 2. kiełbasa w tych przydrożnych budach to nie kiełbasa z grilla a z mikrofali - żenada 3. - takie coś można kupić na stacjach benzynowych,w biedronce,w lidlu,w tesco,w leclerku, carrefourze i pewnie innych marketach - trzeba tylko poszukać (cenowo różnie) - nazywane jest grillem jednorazowym/przenośnym/parkingowym 4. kiełbasa z takiego grilla i lepiej smakuje (niż z budy), i jest oszczędniej (jeśli ktoś woli więcej $ na wachę) 5. zdecydujcie czy jedziemy na grilla, czy jedziemy na kiełbasę w budach przy tamie? bo jak w budach, to pewnie wszyscy skończymy na hamburgerze... (a tu się nie piszę, wolę pojechać gdzieś indziej) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 jaquzie mas racje zgadzam sie z toba jak z nikim innym ,tu chodzi wlasnie o fajna organizacje zabawe i polewe, budek na pietrynie pełno poco taki kawal walic?? żeby sie nawpitalac kiełbasy z mikrofali !!! kielbasa taki grill i wegiel w plecak wchodzi ja kupie grila a nawet dwa, kielbasy 2 kilo a ty troche wegla ,a władcy budek niech z mikrofali jedzą, chodzi tu o jakas integracje nie ?? a co tak zblża jak rozpalanie grila?? nic!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Przepraszam że Wam się wcinam w temat ,ale czy widzieliście zapowiadaną pogode ??? W sobote i z soboty na niedziele ma padać śnieg z deszczem, a temp. w niedziele to zaledwie 3 stopnie, myśle że jazda moto w takich warunkach i po opadach może być niebezpieczna, a po za tym mróz jak cholera :/ Z chęcią bym do Was dołączył, ale dla mnie jazda na moto poniżej 10 stopni to stanowczo za zimno ... Jeszcze raz sorki za wcinke :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 no, jak będzie taka pogoda, to będzie lipa.tak sobie wyszedłem do auta, zacząłem pompować koła, i zmokłem zanim zdążyłem schować pompkę do bagażnika 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 nie fajnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif z tą pogodą 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 zobaczymy moze sie poprawi narazie nie jest zle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja 100% odpadam jeśli będzie tak jak dziś. Wyjrzyjcie za okno! Miałem już grad i śnieżycę, brakuje jedynie tornada! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Przepraszam że Wam się wcinam w temat ,ale czy widzieliście zapowiadaną pogode ??? W sobote i z soboty na niedziele ma padać śnieg z deszczem, a temp. w niedziele to zaledwie 3 stopnie, myśle że jazda moto w takich warunkach i po opadach może być niebezpieczna, a po za tym mróz jak cholera :/ Z chęcią bym do Was dołączył, ale dla mnie jazda na moto poniżej 10 stopni to stanowczo za zimno ... Jeszcze raz sorki za wcinke :/Jaki mróz ??? na koniec zeszłego sezonu jeździliśmy przy ujemnych temperaturach. Warunki pogodowe wcale nie są aż takie straszne. Odrobina szaleństwa i chęci przygody wystarczy by sie ciepło ubrać a później wyskoczyć w trasę.Oczywiście grilowanie w takich warunkach to już zupełnie inna sprawa 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ja wracałem aprilią z gniezna w nocy bylo -8 230km i dojechalem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ...a ja już zmieniłem opony w moto na letnie ;)czekam na cieplejsze klimaty 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 to co, lepimy bałwana zamiast grillowania? niestety.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Łańcuchy na koła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No to macie psikusa z pogodą, nawet autem mnie się dziś kiepsko jechało..... brrrrrrrrr http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Ale będzie na następny weekend duuuuuuuużo cieplej, to pośmigacie. Pozdro 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 zamkniecie tematu przez warunki atmosferyczne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 niema to jak prima a priliss.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi