Kwiatek96 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W tym sezonie udało się upolować R1 dzięki pomocy żółwika moto przeleciałem juz z 500 km i jestem mega zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Samotny jeździec z Della :-) Niech służy i przyczepności ;-) Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Mikado33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki do zobaczenia na trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam na forum już byłem w poprzednim sezonie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kozacki! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Wybacz ale muszę zapytać, czemu na pokrywie baku masz dodatkowe rączki. Tak z logicznego punktu widzenia to chyba dla pasażera ale nie jestem do końca pewien bo to chyba nie zbyt wygodny element do poprawy komfortu. Sprzęt marzenie. Gratuluje zakupu no i oczywiście przyczepności ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Wybacz ale muszę zapytać, czemu na pokrywie baku masz dodatkowe rączki. Tak z logicznego punktu widzenia to chyba dla pasażera ale nie jestem do końca pewien bo to chyba nie zbyt wygodny element do poprawy komfortu. Sprzęt marzenie. Gratuluje zakupu no i oczywiście przyczepności ! Logicznie dobrze pomyślałeś to dla pasażera. Moto bajkowe;d który to rok? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dokładnie Stefan to dla pasażera, dziś mnie te rączki juz zdenerwowały bo zachaczylem kombinezonem i zrobiłem sobie lekka dziurę... ale fakt faktem jazda z pasażerem jest przyjemniejsza chodź by ze trochę odciąża kierowcę przy chamowaniu pasażer ma pkt mocnego podparcia. dzięki rok 2004 pierwsza seria RN12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figaro Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Widzialem twoj sprzet na rozpoczeciu w lodzi. Faktycznie ten uchwyt strasznie fikusny ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Oj bardzo fikusny jak rogi kozła normalnie heh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kozioł powiadasz..... Wygląda faktycznie kozacko, jak by Ci się znudziła to daj znać chętnie odkupię Życzę taniego paliwa i brak fotek od niebieskich ...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Śliczna, pozdrawiam szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Raczej prędko jej nie zdradzę dzięki wielkie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Fajna R-ka , ale moja ładniejsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 R1 są generalnie śliczne. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Żółwik Twoja zawsze była piękna ale jak to było ? Jeśli Ci kolor nie pasuje możemy zamienić się owiewkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 R1 marzenie. Piękna jest niech długo służy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jak ty sie skladasz z tymi uchwytami???? A jak panna pojetna to o bak bez uchwytow tez sie zaprze przy hamowaniu..moja nauczylem i daje rade kobita;) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dan powiem Ci ze juz tak się przyzwyczaiłem ze kompletnie o nich zapominam . Teraz byłem z chylonem i ekipa na festynie dzieci się miały czego trzymać i pewniej mi się z nimi jeździło , ale fakt kupie śruby i będę ściągać, zakladac tylko jak pasażerka będzie chciała latac lecz rzadko to robi, jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 galanta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Super maszyna.. Też kiedyś taką chciałem A uchwyt też fajna sprawa i myślę, że pasażerka też się pewniej czuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Bardzo ładna jedyneczka, a uchwyt rewelacyjna sprawa dla plecaka. Tez posiadam w swojej od niedawna, dzięki niemu jest zupełnie inna jazda. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi