Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

R1

Kwiatek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym sezonie udało się upolować R1 dzięki pomocy żółwika moto przeleciałem juz z 500 km i jestem mega zadowolony :smile:

post-4599-0-51797400-1461425105_thumb.jpg

post-4599-0-34632800-1461425116_thumb.jpg

Opublikowano (edytowane)

Samotny jeździec z Della :-)

Niech służy i przyczepności ;-)

Edytowane przez Mikado33 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dzięki :smile: do zobaczenia na trasie :smile:

Opublikowano

Witamy na forum :smile: 

Opublikowano

Witam :smile: na forum już byłem w poprzednim sezonie :smile:.

Opublikowano

Kozacki! Szerokości!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Wybacz ale muszę zapytać, czemu na pokrywie baku masz dodatkowe rączki. Tak z logicznego punktu widzenia to chyba dla pasażera ale nie jestem do końca pewien bo to chyba nie zbyt wygodny element do poprawy komfortu. Sprzęt marzenie. Gratuluje zakupu no i oczywiście przyczepności !

Opublikowano

Wybacz ale muszę zapytać, czemu na pokrywie baku masz dodatkowe rączki. Tak z logicznego punktu widzenia to chyba dla pasażera ale nie jestem do końca pewien bo to chyba nie zbyt wygodny element do poprawy komfortu. Sprzęt marzenie. Gratuluje zakupu no i oczywiście przyczepności !

Logicznie dobrze pomyślałeś;) to dla pasażera.

Moto bajkowe;d który to rok?

Opublikowano

Dokładnie Stefan to dla pasażera, dziś mnie te rączki juz zdenerwowały bo zachaczylem kombinezonem i zrobiłem sobie lekka dziurę... ale fakt faktem jazda z pasażerem jest przyjemniejsza chodź by ze trochę odciąża kierowcę przy chamowaniu pasażer ma pkt mocnego podparcia. dzięki :smile: rok 2004 pierwsza seria RN12

Opublikowano

Widzialem twoj sprzet na rozpoczeciu w lodzi. Faktycznie ten uchwyt strasznie fikusny ;D

Opublikowano

Oj bardzo fikusny :biggrin: jak rogi kozła normalnie heh

Opublikowano

Kozioł powiadasz.....

Wygląda faktycznie kozacko, jak by Ci się znudziła to daj znać chętnie odkupię  B)

Życzę taniego paliwa i brak fotek od niebieskich ......

Opublikowano

Śliczna, pozdrawiam szerokości

Opublikowano

Raczej prędko jej nie zdradzę :smile: dzięki wielkie:)

Opublikowano

R1 są generalnie śliczne.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Żółwik Twoja zawsze była piękna :smile: ale jak to było ? Jeśli Ci kolor nie pasuje możemy zamienić się owiewkami :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

R1 marzenie. Piękna jest niech długo służy :smile:

Opublikowano

Jak ty sie skladasz z tymi uchwytami???? A jak panna pojetna to o bak bez uchwytow tez sie zaprze przy hamowaniu..moja nauczylem i daje rade kobita;)

Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dan powiem Ci ze juz tak się przyzwyczaiłem ze kompletnie o nich zapominam :smile:. Teraz byłem z chylonem i ekipa na festynie dzieci się miały czego trzymać i pewniej mi się z nimi jeździło :smile:, ale fakt kupie śruby i będę ściągać, zakladac tylko jak pasażerka będzie chciała latac lecz rzadko to robi, jeszcze

Opublikowano

Super maszyna.. Też kiedyś taką chciałem  :riding:

A uchwyt też fajna sprawa i myślę, że pasażerka też się pewniej czuje

Opublikowano

Bardzo ładna jedyneczka, a uchwyt rewelacyjna sprawa dla plecaka. Tez posiadam w swojej od niedawna, dzięki niemu jest zupełnie inna jazda.

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna