Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zapraszamy na szkolenie motocyklowe poświęcone pokonywaniu zakrętów, organizowane na radomskim torze kartingowym. Termin: sobota 30 kwietnia, godzina 9.00.Miejsce: Radom, ul. Warszawska 17.Kadra: instruktorzy techniki jazdy na motocyklu. Plan szkolenia:- zbiorka na obiekcie o godzinie 9.00,- rozpoczęcie szkolenia o godzinie 10-ej,- zakończenie szkolenia ok 17-ej. Przewidujemy podział na dwie podgrupy, ćwiczące na torze naprzemian - interwały: 20 minut. Program:- ergonomia na motocyklu, ustawienia klamek, linek, dźwigni, etc.,- dosiad i postawa na motocyklu z uwzględnieniem anatomii człowieka i różnych typów motocykli,- technika kierowania - przeciwskręt: fakty i mity,- technika i taktyka pokonywania zakrętu,- postrzeganie drogi, patrzenie peryferyjne,- inne zagadanienia, ważne dla bezpieczeństwa jazdy. Cena szkolenia:- 350 zł w terminie 2 kwietnia,- 400 zł w dalszych terminach.Wystawiamy rachunki. Zapewniamy wodę i przekąski w czasie zajęć,oraz obecnośc ratownika medycznego w czasie szkolenia. Przed szkoleniem motocykle zostaną przejrzane przez naszegio mechanika, pod kątem stanu ogumienia, poziomów płynów, stanu układu hamulcowego i ewentualnego demontażu elementów zbędnych (lusterka kierunkowskazy). Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.pl Długość toru: 810,5 mSzerokość jezdni: 8-12 m Obiekt w doskonałym stanie, z asfaltową nawierzchnią i zakrętami wyprofilowanymi. Obok toru znajduje się toaleta i parking dla uczestników zajęć. Kalendarz szkoleń radomskich na sezon 2016:- 2 kwietnia- 30 kwietnia,- 4 czerwca. Szkolenia odbywają się niezależnie od pogody Zapraszam. Kulik Rezerwacja miejsc motocyklistów z aglomeracji łódzkiej i szczegółowe informacje:info@turbo.auto.pl504 222 585Zapraszam Robert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 - 350 zł w terminie 2 kwietnia, - 400 zł w dalszych terminach. Nie ogarniam tego kawałka. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atoom Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja również, ale domyślam się że 350zl za wpłaty do 2 kwietnia, a po tym terminie 400... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Napisz do Tomka Kulika email podany w treści powyżej. Pierwszy termin 2 kwietnia cena była 350zł pozostałe terminy 30 kwietnia i 4 czerwca po 400zł ale może ustalicie coś innego .pozdrawiam Robert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie online poszło, melduje się o 9tej. Pozdrawiam i do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za wspólne latanie, tor bardzo przyjemny, chłodny dzień, ale za to na torze było gorąco ;-). Na ślub zdążyłem (~180 KM robi dobrą robotę na autostradzie) i wieczorem mimo że wycieńczony to szczęśliwy. W te kilka wolniejszych dni znajdę trochę czasu to obrobię filmy. Pozdrowienia dla wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Kiedy następny wypad?;d tym razem raczej się przejadę Edytowane 1 Maja 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 28 maj Bydgoszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 tu na bieżąco można znaleźć wszystkie informacje: https://web.facebook.com/KULIKOWISKO/?fref=ts https://web.facebook.com/SzkolaMotocyklowaTurboPabianice/?fref=ts Pozdrawiam PS polecam Bydgoszcz do szlifowania techniki zakrętów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Słońce trochę grzało czy pochmurno? Jak trzymał asfalt we wczorajszych warunkach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Torowanie w Radomiu 4 czerwca a wcześniej Bydgoszcz 28 maja po weekendzie ustawie wydarzenia a linki do ściągnięcia filmów jakoś po weekendzie 😁 pozdrawiam Robert Dzięki za wspólne latanie, tor bardzo przyjemny, chłodny dzień, ale za to na torze było gorąco ;-). Na ślub zdążyłem (~180 KM robi dobrą robotę na autostradzie) i wieczorem mimo że wycieńczony to szczęśliwy. W te kilka wolniejszych dni znajdę trochę czasu to obrobię filmy. Pozdrowienia dla wszystkich Pit masz kilka fajnych zdjęć 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzięki za wspólne latanie, tor bardzo przyjemny, chłodny dzień, ale za to na torze było gorąco ;-). Na ślub zdążyłem (~180 KM robi dobrą robotę na autostradzie) i wieczorem mimo że wycieńczony to szczęśliwy. W te kilka wolniejszych dni znajdę trochę czasu to obrobię filmy. Pozdrowienia dla wszystkich Piotrek tu masz link do 500 zdjęć jesteś na kilku więc sobie ściągnij : https://drive.google.com/folderview?id=0B2tAJ14ZrkQIaTBxZzZOSUtYY3M&usp=sharing pozdrawiam Robert Słońce trochę grzało czy pochmurno? Jak trzymał asfalt we wczorajszych warunkach? Było chłodno ale z przyczepnością nie było żadnych problemów Kiedy następny wypad?;d tym razem raczej się przejadę Torowanie w Radomiu 4 czerwca a wcześniej Bydgoszcz 28 maja po weekendzie ustawie wydarzenia a linki do ściągnięcia filmów jakoś po weekendzie pozdrawiam Robert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Piotrek tu masz link do 500 zdjęć jesteś na kilku więc sobie ściągnij : Dzięki ściągnąłem, zdjęcia bardzo efektowne pod względem fotograficznym natomiast dopiero na nich widać błędy. Np. na zdjęciu 0596 widać elegancko bo jadę zaraz za Tobą i to na co mi zwrócił uwagę Rychu zamiast wyciągnąć i przechylić głowę w stronę zakrętu (taka jak Ty) to ja przesuwam tyłek, a korpus głowa jest mniej wychylona poza motocykl. Na kilku zdjęciach widać jakieś postępy ale jak jadę to mam mylne wrażenie, że jest ok. Także zdjęcia bardzo pomocna rzecz. Na priv wysłałem Wam trojgu (Juśka, Ty, Fuksik96) info na temat moich nagrań jak będziesz miał coś z Twojej kamerki to też podeślij mi na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) PIT jakbyś w jakiś kawałkach miał i mnie to chętnie przygarnę PS na kolejnym zdjęciu i ja się załapałem Edytowane 1 Maja 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Zaraz podeśle Ci link na priv ściągaj i się szukaj, prawdopodobnie Ciebie też kamerki złapały. Na pewno w czasie kiedy była jedna ustawiona na poboczu, a i może podczas jazdy się mijaliśmy. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi