Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 To weź dobrze dokręć ten komin, żeby się nie rozsunął jak poprzedni 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 https://youtu.be/-MpHcrzhbiE O taki o Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Stary to nie jest tłumik!! To rura przedłużająca kolektor za podnóżek zwyczajnie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 To jest opcja dla ubogich. Jak mi wypali wszystko na 2017 to będzie inne moto po prostu. Jak nie to jeszcze Bandzior na sezon. Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Będzie dobrze mruczał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Myślałem, że jestem bardziej techniczny ale wczoraj odpowietrzanie układu hamulcowego mnie przerosło. Nie wiem czy to trudniej kiedy wszystko jest nowe i suche ale nie poradziłem sobie :-) Dzisiaj podejście drugie u speca. Jak jemu nie pójdzie to znaczy, że nie jestem taki lewy i coś jest popsiute :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Okazało się że podkładka uszczelniająca nie nazywa się tak bez powodu Heble są straszne teraz. Live my life like I'm a beast. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jednak w przeciągu miesiąca będzie jeszcze zmiana napędu. Wypowie się ktoś czy jest sens robić jakieś cyrki z zebatkami i ilością zębów? Czytałem że czasem zakładają o jeden wieksza/mniejsza i zmienia się charakterystyka prędkości i przyśpieszenia. Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ma to sens ziomeczku jak czujesz, że potrzeba Ci wiecej przyspieszenia na wyjściu z zakretu np. Lub uwazasz, że moto za mocno dopier**la na prostych 😀 Wtedy dokladasz zębów z tyłu lub ujmujesz z przodu i moto ma mniejszy vmax. Ja nie widzę sensu takiej zabawy. Kup dobry seryjny komplet i prysnij na złoto zębatki. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Wszystko dogadane. Będzie wzmocniony DID ZVMX 530 i z zebatkami nic nie kombinuje. Ewentualnie przemyśle na przód jeden ząb mniej bo na vmax mi nie zależy a moto może być zrywniejsze. Potwierdzone info 😎 Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No i gitara. Zapisz się jeszcze na szkolenie z OSK Turbo i można jeździć. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Wypowie się ktoś czy jest sens robić jakieś cyrki z zebatkami i ilością zębów? Czytałem że czasem zakładają o jeden wieksza/mniejsza i zmienia się charakterystyka prędkości i przyśpieszenia. Cyrki są sensowne, bo spadek prędkości jest niewielki, powiedzmy 5% a przyśpieszenie jest odczuwalnie większe większe. To jest takie poprawianie fabryki. Ja w tym sezonie zaczołem od wymiany łożyska w tylnym kole. gołym okiem widać że jest inaczej: Potem zmienię program w komputerze i na koniec zębatka jak będzie potrzeba. Z tym ze ja będę powiększał ilość zębów z tyłu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Cyrki są sensowne, bo spadek prędkości jest niewielki, powiedzmy 5% a przyśpieszenie jest odczuwalnie większe większe. To jest takie poprawianie fabryki. Ja w tym sezonie zaczołem od wymiany łożyska w tylnym kole. Dokładnie też tak uważam - jak latasz głównie w mieście to możesz założyć większą zębatkę z tyłu celem lepszych przyśpieszeń. Na http://www.gearingcommander.com/ możesz sprawdzić jak wyglądają osiągane prędkości na poszczególnych biegach w zależności od zębatek. Jeśli zdecydujesz się na niestandardowy zestaw, to na allegro znajdziesz ludzi, którzy wykonają tylną zębatkę pod konkretną maszynę oraz dobiorą odpowiednio długi łańcuch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Stokowo mam 15 zębów z przodu. Z tego co powiedział mechanik wystarczy dac z przodu jeden mniej. Dam 14 i będziemy testować Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Lepiej ruszać tylną zębatkę, są większe łuki zaginania łańcucha. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kurde. Teraz kogo słuchać. Mechanik powiedział że przednia jest pewniejsza Zapamiętam to co napisałeś i skonfrontuje. Oczywiście nie ujmuje Twojej wiedzy żeby nie było. Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Umyta. Jest bosko Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wygląda nawet nawet! Jakieś nowe lusterka i szybka widzę. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wyglada jakbyś zmienił kilka rzeczy , całkiem fajnie wyglada teraz. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mi również bardzo się podoba. Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Syn zaczyna od trajki :-) Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Nowy napęd kupiony. ZVMX 530 DID, przód -1 ząbek, tył stock. W czwartek będą testy :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 35zl na Aliexpres i w końcu coś widać w lusterkach :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi