Lukasz_ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fajnie się prezentuje, mi się podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Dzień do nocy. Za 300 zł mam zupełnie nowy motocykl. Jako że świeżak jestem to nie miałem pojęcia jak ma pracować skrzynia i w sumie cała reszta. Teraz juz wiem. Motocykl odpala od reki, bez ssania. Nie dlawi się, wkreca od razu bez problemów. Biegi wchodzą pewnie i szybko bez dziwnych zgrzytów i oporów. Jestem zadowolony z tego tuningu all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 19 Czerwca 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzisiaj taki upgrade wpadł. Niestety ciężarki nie pasują do kiery TRW i muszę chyba kupić oryginalne od Lucasa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ładny ,gratuluje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzisiaj taki upgrade wpadł. Niestety ciężarki nie pasują do kiery TRW i muszę chyba kupić oryginalne od Lucasa. Very Nike Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Fajne klamy;d Ciężarki czarne czy z niebieskimi wstawkami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Właśnie ciężarki to będzie problem. Te Barracudy są całe czarne ale przez to, że mam kierę TRW o ściance 5mm to dziureczka w środku ma tylko 12mm. A te wszystkie uniwersalne są na 18mm jeśli dobrze pamiętam. No na pewno nie na 12mm :-)Więc albo jakiś workaround albo oryginalne ciężarki TRW, czyli dopłata 90zł do interesu. Jeśli już to wezmę czarne, pod manetki a nie pod klamki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Więc albo jakiś workaround albo oryginalne ciężarki TRW, czyli dopłata 90zł do interesu. Jeśli już to wezmę czarne, pod manetki a nie pod klamki 90 dych to jeszcz nie tak źle;) przynajmniej kupujesz raz i masz spokój,d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Te manetki barracuda, to jest alu czy gruby plastik ? Bo też się nad takimi zastanawiam. Edytowane 25 Lipca 2016 przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newmorning Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 a taki ładny był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 a taki ładny był Gust jest jak d*pa, każdy ma swój 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kierunki, tank pad. W środę będą nowe heble i oplot. Pirelli Angel ST spisują się wyśmienicie. https://youtu.be/qkVYzwJ5pn8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Amorek ogarnięty. Z wszystkich możliwych wyliczeń i danych ma pasować plug and play. Wymiana za maks 2 tygodnie. Bandit będzie mial pełną regulację tylnego zawieszenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jak Ohlins. Weź ogarnij te ledowe kierunki, bo jadąc za Tobą patrzę na innych w którą stronę migają gdyż nie widać 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wiem wiem. Już zamówiłem inne. Większe i lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Piuriel - speszyl for Ju maj frend! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Synek, coś Ci moje szczałki nie leżą? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Są miodzio. Będą pokazywać gdzie masz zamiar pojechać Zupełnie nie jak kierunkowskazy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Elo mordy! I Tobie Piuriel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Karpiu żyjesz? Bandzior żyje? Co modzisz na nadchodzący sezon? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Żyje żyje. Bandzior ma rozebrany przód i hamulce przechodzą proces odrodzenia. Czyszczenie zacisków, tloczkow itp. Do tego nowe klocki i oplot HEL póki co na przód. Zamówiłem też nowy komin. Będzie jeszcze głośniej Live my life like I'm a beast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 No i to rozumiem. Na tym kominie latałeś chyba z db killerem w minionym sezonie.. To czemu zmiana na głośniejszy? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Db killer był tylko na trasy. Po mieście terror na pełnej kur... Jaram się jak world trade center jak mam teraz lejce i nie będę musiał oglądać się za siebie na każdym skrzyżowaniu Live my life like I'm a beast. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi