Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Gfs 600N K3 '03 Czyli Mój Wymarzony Bandzior!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się prezentuje, mi się podoba :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Dzień do nocy. Za 300 zł mam zupełnie nowy motocykl. Jako że świeżak jestem to nie miałem pojęcia jak ma pracować skrzynia i w sumie cała reszta. Teraz juz wiem. Motocykl odpala od reki, bez ssania. Nie dlawi się, wkreca od razu bez problemów. Biegi wchodzą pewnie i szybko bez dziwnych zgrzytów i oporów. Jestem zadowolony z tego tuningu :smile:

all right partner, keep on rollin' baby!

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj taki upgrade wpadł. Niestety ciężarki nie pasują do kiery TRW i muszę chyba kupić oryginalne od Lucasa.

045171664e54226ab99710605a64abe6.jpg

Opublikowano

Ładny ,gratuluje

Opublikowano

Dzisiaj taki upgrade wpadł. Niestety ciężarki nie pasują do kiery TRW i muszę chyba kupić oryginalne od Lucasa.

045171664e54226ab99710605a64abe6.jpg

Very Nike ;)

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Fajne klamy;d

Ciężarki czarne czy z niebieskimi wstawkami?

Opublikowano

Właśnie ciężarki to będzie problem. Te Barracudy są całe czarne ale przez to, że mam kierę TRW o ściance 5mm to dziureczka w środku ma tylko 12mm. A te wszystkie uniwersalne są na 18mm jeśli dobrze pamiętam. No na pewno nie na 12mm :-)

Więc albo jakiś workaround albo oryginalne ciężarki TRW, czyli dopłata 90zł do interesu. Jeśli już to wezmę czarne, pod manetki a nie pod klamki.

Opublikowano

Więc albo jakiś workaround albo oryginalne ciężarki TRW, czyli dopłata 90zł do interesu. Jeśli już to wezmę czarne, pod manetki a nie pod klamki

90 dych to jeszcz nie tak źle;) przynajmniej kupujesz raz i masz spokój,d

Opublikowano (edytowane)

Te manetki barracuda, to jest alu czy gruby plastik ? Bo też się nad takimi zastanawiam.

Edytowane przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji)

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

a taki ładny był ;)

Opublikowano

a taki ładny był ;)

Gust jest jak d*pa, każdy ma swój :smile:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Amorek ogarnięty. Z wszystkich możliwych wyliczeń i danych ma pasować plug and play. Wymiana za maks 2 tygodnie. Bandit będzie mial pełną regulację tylnego zawieszenia.

Opublikowano

Jak Ohlins. 

Weź ogarnij te ledowe kierunki, bo jadąc za Tobą patrzę na innych w którą stronę migają gdyż nie widać :P 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Wiem wiem. Już zamówiłem inne. Większe i lepsze.

Opublikowano

Piuriel - speszyl for Ju maj frend!

Opublikowano

Synek, coś Ci moje szczałki nie leżą? :-)

Opublikowano

Są miodzio. Będą pokazywać gdzie masz zamiar pojechać :biggrin: Zupełnie nie jak kierunkowskazy :biggrin: 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Elo mordy! I Tobie Piuriel

9fb1c194ddd2e1c020c0f489d034491f.jpg

Opublikowano

dbd9bfa2ae80d383d974f67961a7cd83.jpg

╭〔︶︵︶〕

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Karpiu żyjesz? Bandzior żyje? Co modzisz na nadchodzący sezon?

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Żyje żyje. Bandzior ma rozebrany przód i hamulce przechodzą proces odrodzenia. Czyszczenie zacisków, tloczkow itp. Do tego nowe klocki i oplot HEL póki co na przód. Zamówiłem też nowy komin. Będzie jeszcze głośniej :smile:

Live my life like I'm a beast.

Opublikowano

No i to rozumiem. Na tym kominie latałeś chyba z db killerem w minionym sezonie.. To czemu zmiana na głośniejszy?

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Db killer był tylko na trasy. Po mieście terror na pełnej kur... :smile:

Jaram się jak world trade center jak mam teraz lejce i nie będę musiał oglądać się za siebie na każdym skrzyżowaniu :biggrin:

Live my life like I'm a beast.