Buziak Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Mój dobry znajomy udzielający się dużo w Łódzkiej grupie fanów BMW (BMW District Łódź) https://www.facebook.com/BMWDistrictLodz/ wyszedł do mnie z prośbą i zapytaniem czy 18 Czerwca 2016 my motocykliści okazji dnia dziecka moglibyśmy łącznie z nimi odwiedzić placówkę opiekuńczo wychowawczą w Porszewicach. Jest to miejscowość miedzy Pabianicami a Konstantynowie Łódzkim. Tu moja prośba czy będą chętni do takiego wspólnego wypadu i podarowania dzieciom trochę radości. Załączam link z wydarzenia do tej akcji. https://www.facebook.com/events/225886521100802/ Czekam na odzew , jak będą chętni ustalę z klubem bmw konkretne informacje. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nie wiem na jak długo uda mi się znaleźć czas ale na chwilę obecną chętnie pomogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Data do d*py mamy wyjazd więc odpadam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jak pogoda będzie to polecę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 jak nic sie nie wydarzy to będę 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajna inicjatywa, ale termin na tyle odległy że trudno się zadeklarować na 100%. Jeśli czas pozwoli to chętnie podjadę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wiadomo że jest to odległy termin dlatego napisałem wcześniej by chętni mogli się zebrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 jak nic sie nie wydarzy to będę Czy obyś o czymś nie zapomniał panie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajna inicjatywa, ale termin na tyle odległy że trudno się zadeklarować na 100%. Jeśli czas pozwoli to chętnie podjadę. Jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jak nic mi nie wypadnie to podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Warto podjechać dla dzieciaków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Słuszna inicjatywa, biorę pod uwagę. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie odświeżcie temat na początku czerwca, wstępnie mam wolne więc na 2-3 godzinki bym się podtoczył. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mam to pod nosem wiec jak tylko będę na miejscu to podjadę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na dzisiaj bardzo chętnie ale co będzie za przeszło miesiąc to czas pokaże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Wstępnie na tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Również wstępnie się deklaruję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No jak dla dzieci to trzeba podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Odświeżam. To ile osób Będzie chętnych?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jak znów nie zapomnę to ja się pojawię all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Dzięki za odświeżenie, wygląda że mam wolne od rana więc planuję przybyć. Dobrze widzę że spotkanie o 9:00 w Konstantynowie? Jeśli możesz to napisz dla mnie jasno gdzie i o której mam się stawić. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wszelkie konkretne informacje będę znać do końca tygodnia. Bo z tego co wiem to grupa bmw jedzie tego dnia po zakupy, także my dojedziemy później bo nie opłaca się stać godzinę czy dwie i na nich czekać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 no to git, bo bałem się że będę musiał wstawać z kutrami 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Witam aktualizuję informacje Dnia 18 Czerwca 2016 roku Wspólnie z grupą BMW District Łódź jedziemy do Placówki opiekuńczo wychowawczej w Porszewicach . Grupa fanów BMW zbiera się o 9 w Konstantynowie by zrobić zakupy, ale my tam nie jedziemy bo szkoda czasu. Umówini jesteśmy już w Porszewicach przed wjazdem do placówki na godzinę 12. Dlatego proponuję o spotkanie tych co chcą i deklarowali swoją obecność o stawienie się najpóźniej o 11:20 na stacji LukOil ( róg Pabianickiej a Jana Pawła II). Po 10/15 minutach wyruszymy w stronę obwodnicy Pabianic. Proszę jeszcze raz pod moim postem napisać Kto będzie bym wiedział na ile osób czekać. (a i jeszcze jedna przykra wiadomość, z racji tego że niestety ja swój moto rozbiłem to będę prawdopodobnie samochodem BMW lub moto jak kumpel pożyczy) Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 na 99% będę, zwłaszcza że idealna godzina aby podjechać na kawę 2 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi