Velastir Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam Muszę się niestety "pochwalić" głupotą jaką zrobiłem ze swoimi oponkami.... a chyba już się domyślacie....nie świadomy konsekwencji, brzegi opon spryskałem czernidłem do opon. Efekt? sami wiecie... guma słabiej trzyma... :/ Próbowałem zmyć wodą z ludwikiem ale nie czuje większej różnicy. Czym jeszcze mogę usunąć z bieżnika to ustrojstwo? 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Sprobuj benzyna ekstrakcyjna. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
pafcio Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Według mnie wykaz się cierpliwością i zedrzyj to podczas jazdy benzyna albo ininny rozpuszczalnik może zniczszyć gumę ,nie ruszy jej tylko denaturat 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 spróbuj k2 akra, usuwa tłuszcze i nie niszczy gumy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
jcb Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sądzę , że środki do mycia silników (detersil) lub felg aluminiowych również powinny zadziałać ( połączeniu z myjką ciśnieniową) 0 Cytuj
Velastir Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zastosowałem benzynę ekstrakcyjną. Trudno stwierdzić coś na pierwszy rzut oka ale jest trochę lepiej... wyjdzie w praniu A co do samego środka... Szybko wysycha i nie pozostawia śladów 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A nie prościej delikatnie przypalić? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jaszczomb Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A nie prościej delikatnie przypalić? Przednią ciężko 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A myjki proszkowe typu BP czy inne bezobsługowe? One srogo myją i jak popryskasz koła to daj im parę minutek. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ClearWater Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Polecam porządny środek apc. Naprzyklad Shiny Garage Red Devil. Po zakupie przyda Ci się do regularnego mycia auta czy nawet w domu. 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gymkhana 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Rekomendowane odpowiedzi