Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Muszę się niestety "pochwalić" głupotą jaką zrobiłem ze swoimi oponkami.... a chyba już się domyślacie....nie świadomy konsekwencji, brzegi opon spryskałem czernidłem do opon. Efekt? sami wiecie... guma słabiej trzyma... :/

Próbowałem zmyć wodą z ludwikiem ale nie czuje większej różnicy.

Czym jeszcze mogę usunąć z bieżnika to ustrojstwo?

Opublikowano

Według mnie wykaz się cierpliwością i zedrzyj to podczas jazdy benzyna albo ininny rozpuszczalnik może zniczszyć gumę ,nie ruszy jej tylko denaturat

Opublikowano

Sądzę , że środki do mycia silników (detersil) lub felg aluminiowych również powinny zadziałać ( połączeniu z myjką ciśnieniową)

Opublikowano

Zastosowałem benzynę ekstrakcyjną. Trudno stwierdzić coś na pierwszy rzut oka ale jest trochę lepiej... wyjdzie w praniu :P

A co do samego środka... Szybko wysycha i nie pozostawia śladów

Opublikowano

A nie prościej delikatnie przypalić? :P

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

A nie prościej delikatnie przypalić? :P

Przednią ciężko :smile:

Opublikowano

A myjki proszkowe typu BP czy inne bezobsługowe? One srogo myją i jak popryskasz koła to daj im parę minutek. 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Polecam porządny środek apc. Naprzyklad Shiny Garage Red Devil. Po zakupie przyda Ci się do regularnego mycia auta czy nawet w domu.

Opublikowano

Gymkhana :biggrin:

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein