Velastir Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam Muszę się niestety "pochwalić" głupotą jaką zrobiłem ze swoimi oponkami.... a chyba już się domyślacie....nie świadomy konsekwencji, brzegi opon spryskałem czernidłem do opon. Efekt? sami wiecie... guma słabiej trzyma... :/ Próbowałem zmyć wodą z ludwikiem ale nie czuje większej różnicy. Czym jeszcze mogę usunąć z bieżnika to ustrojstwo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Sprobuj benzyna ekstrakcyjna. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Według mnie wykaz się cierpliwością i zedrzyj to podczas jazdy benzyna albo ininny rozpuszczalnik może zniczszyć gumę ,nie ruszy jej tylko denaturat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 spróbuj k2 akra, usuwa tłuszcze i nie niszczy gumy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sądzę , że środki do mycia silników (detersil) lub felg aluminiowych również powinny zadziałać ( połączeniu z myjką ciśnieniową) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zastosowałem benzynę ekstrakcyjną. Trudno stwierdzić coś na pierwszy rzut oka ale jest trochę lepiej... wyjdzie w praniu A co do samego środka... Szybko wysycha i nie pozostawia śladów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A nie prościej delikatnie przypalić? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A nie prościej delikatnie przypalić? Przednią ciężko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A myjki proszkowe typu BP czy inne bezobsługowe? One srogo myją i jak popryskasz koła to daj im parę minutek. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Polecam porządny środek apc. Naprzyklad Shiny Garage Red Devil. Po zakupie przyda Ci się do regularnego mycia auta czy nawet w domu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gymkhana 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi