hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Trudno się od niego odkleić Edytowane 27 Maja 2016 przez hubert (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
Piuriel Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przenieś do działu "nasze motocykle" ładnie się prezentuje. Mialem taki kupić, ale ostatecznie wybór padł na CBR RR. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przenieś do działu "nasze motocykle" gotowe Trudno się od niego odkleić trochę skąpy opis, ale może wątek się rozwinie 1 Cytuj
hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Co tu opisywać . Każdy zna VFR, wspaniała maszyna. Chociaż szukałem moto w możliwie fabrycznym stanie, to zakupiony posiada wiele dodatków (przerobione tłumiki, kufry, szyba turystyczna + deflektor, olejarka, gniazdo 12V, podgrzewane manetki, crashpady). Przebieg 37 tys. potwierdzony na podstawie zużycia elementów eksploatacyjnych u Łukasza w Zgierzu (np. jeszcze oryginalny napęd).Wrażenia z jazdy niesamowite. Zabawa z VTEC przednia (opowieści o jakimś "szarpaniu" to legenda). Spojrzenia kierowców i przechodniów bezcenne.Jedyne z czym nie mogę się zgodzić to rady niektórych "znawców", jakoby moto doskonale radziło sobie również w mieście. Bzdura. Jest ciężki i mało zwrotny w korkach, więc najkrótsza droga prowadzi poza miasto, a tam poezja. Kupiony od Tomka (Bruce z FŁM) - Kolesia zupełnego zapaleńca motocyklowego, który cały czas gada o motocyklach .Polecam ten sprzęt, choć niekoniecznie na początek. Do zobaczenia w drodze. Następne Jeziorsko z prędkością 235 kmh w ramach wcześniej obiecanej "zemsty" http://motocykle-lodz.pl/topic/10462-jeziorsko-4102015/page-2 (damy znać z Kolegą Karol 2121). Pozdrawiam 2 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
Lancet Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Gratulacje - niech służy! I szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Marsel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Będziesz zadowolony. Znam maszynę jak i poprzedniego właściciela. Prawda gawędziarz 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
MatiQ_BJJ Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Genialna .. kolega się przymierza do kupna obecnie bo zakochany w V jest Niech służy jak najdłużej ! 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Robi wrażenie! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
hubert Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki. Nie wiem tylko co począć, żeby cały się błyscoł. Chodzi o felgi i kominy. Felgi chochluję Motulem E3 i nic. Do kominów chcę kupić Motul E6, ale żeby uzyskać jakiś efekt należałoby je wymontować a sam się za to nie zabiorę. Do kupienia mam rączki pasażera, co go skróci i pozwoli łatwiej manewrować w garażu. Chciałbym pokazać się w któryś czwartek, ale niestety gwiazdy w wieku 2 i 6 lat skutecznie mi to uniemożliwiają . Może jednak wkrótce się uda. Acha, wiecie może co z tegorocznym grillem? Pojedlibyśmy coś wspólnie, i pogadali ale Szef chyba zapomniał. Pozdrawiam 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
master611 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 podoba mi sie, tez myslalem nad vfr ale jakos ciagnelo mnie do sporta caly czas : p 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi