ffojtus Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Czas się pochwalić! Po 6 latach rozstałem się z Hornetem, ale pozostałem wierny marce. Przed wami VFR 800 V-tec. Turystyk pełną gębą, na wyposażeniu m.in.: podgrzewane manetki, automatyczna oliwiarka łańcucha, gniazdo zapalniczki, stelaż z kufrem GIVI, uchwyt pod nawigację, akcesoryjna szyba z deflektorem. Wymaga odrobiny miłości, a przede wszystkim porządnego umycia. Serwis już umówiony, zaślepka na akumulator już zakupiona Pozdrawiam wszystkich i LwG ! Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez ffojtus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jak na nieumyty, to wygląda bardzo czysto i zacnie . Fajny turystyk, słyszałem dużo dobrego, więc myślę, że będziesz zadowolony! Szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No to lecim Kolego. Niech się Niunie poznają . Sobota, godz. 17.00 przy garażach Zgierska/Liściasta k. Biedry. Trasa S14 - S8 - Rzgów i papaszka. Pzdr 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Fajna V-ka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Bardzo chętnie pośmigam z wami, ale dopiero od czerwca... Póki co noga po urazie zerwania ścięgna Achillesa dochodzi do siebie i nie bardzo mam opcję żeby pośmigać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To jeden z ładniejszych moto w ogóle. Bardziej podoba mi się tylko Ducati 999. Nie wiem, jak można było nową VFRkę tak spaskudzić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Szkoda. Daj znać, jak będziesz gotów. Nie pożałujesz 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Piękne to moto <3 Szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 VFR-ka po drobnych zmianach i serwisie, uzupełniam o zmiany post w celach archiwalnych - wymieniony płyn hamulcowy w CBS - wymieniony płyn chłodniczy - nowy filtr powietrza - olej Motul 5100 z filtrem oleju - olej i uszczelki w przednim zawieszeniu - alarm RTX Extreme Pro - nowy Tankpad VFR OC i Cap Pad - paski na kołach (chociaż mam mieszane uczucia co do efektu końcowego i zastanawiam się czy ich nie zdjąć) - nowy akumulator Unibat - domontowane owiewki (rożki) przy zegarach i osłona akumulatora (których brakowało po zakupie) - długie akcesoryjne klamki - czarne z niebieskimi regulatorami W planach posezonowych prawdopodobnie zaplanowany będzie dalszy serwis związany z silnikiem:- zawory - przepustnice - rozrząd (jeśli będzie taka potrzeba) Zastanawiam się jeszcze nad montażem crashpadów, chociaż jest to nieco problematyczny temat w VFR-kach ;/ Ja już po wyleczeniu nogi, tak więc do zobaczenia na drogach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Bardzo ładny sprzęt. Paski na kołach są spoko. Ja jednak preferuje pasek w jednym kolorze. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dokładnie. Do zdjęcia raczej paski odblaskowe ze stelaża. Oczywiście podtrzymuje propozycje, żeby się Niunie poznały. Odezwę się, jak będę miał czas i może polecim na S8? Pzdr 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Zdjecie ze stelaża :-)Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Paski odblaskowe dobrze nie wyglądają, ale wiadomo - widoczność przede wszystkim Piurel, piękna ta RR-ka, jednak wydechy poprowadzone pod ogonem to jest to ! <3 hubert, Niestety ostatnio bywam dość mocno uwiązany czasowo do różnych obowiązków, ale jeżeli tylko by się udało, to chętnie się piszę na jakąś przejażdżkę Co dwie VFR-y to nie jedna Tylko delikatnie i kontrolnie, bo jeszcze się zaznajamiam ze sprzętem W razie czego wal na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Spoko, odezwę się. Oczywiście, że delikatnie. Staram się nie przekraczać 230 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Paski odblaskowe dobrze nie wyglądają No u mnie są odblaskowe i widzisz jak wygląda. W dzień to normalny czerwony pasek 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 wiem wiem, miałem takie w Hornecie u siebie, też czerwone odblaskowe. Tu myślałem bardziej o białych, ale chyba się wstrzymam póki obecne mnie jeszcze nie doprowadzają do wizualnego szału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 elegancka sztuka,jezeli mialbym kupowac turyste to wlasnie VFR : ) no i ten silnik V4 kozak! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wojtek jaką masz tam olejarkę? Jaki to model? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi