Lesiu94 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam, Poszukuję osoby która ustawia anteny satelitarne. Wszystko jest już podłączone, trzeba znaleźć najlepszy sygnał. Może kogoś takiego znacie, lub ktoś ma urządzenie do ustawiania? 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mam sygnalizator dźwiękowy z LM jak chcesz mogę pożyczyć, ale oczywiście do oddania 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mam sygnalizator dźwiękowy z LM jak chcesz mogę pożyczyć, ale oczywiście do oddania To odezwę się jak coś po weekendzie, bo jeszcze znajomy ma mi podrzucić w piątek jak nie pyknie to będę zainteresowany 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Poszukaj na FB Peter Danielewski, lata na moto również :-) Dogadacie się! W Konstantynowie i okolicy najlepszy spec od tego typu spraw. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi