Jerry Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Chcę pomalować bak w moim Monsterku z tym, że na czarny mat do tego oryginalne naklejki... po prostu chce aby wyglądał jak fabryczny, moje pytanie kogo polecacie?Malowanie to jedno, drugie to demontaż... jak najwięcej chce zrobić w swoim zakresie ale nie wiem czy to takie proste 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 pogadaj z moim bratem on sie szkoli na lakiernika GG:2368844 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jerry, na czarny mat to zero problemu, wolisz jednowarstwowy, czy kolor + bezbarwny ?? Uprzedzając stwierdzenie niewiedzących, lakier bezbarwny jest też w macie i stosuje się go na motocyklach między innymi...Orientacyjna cena zmiany koloru na czarny mat, to 250zeta. Jak jesteś zainteresowany, to się odezwij, namiary są w temacie o aerografi i tatuażu.Pozdrawiam P.S. Gdzie ty widzisz problem w zdjęciu baku z motocykla ?? Bo tego to nie czaję ... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Hej! Dzięki wielkie za odpowiedź. Ok to zaczynam zbierać kasę Co do rodzaju rodzaju malowania myślę, że najpierw kolor, na to naklejki i później bezbarwny? Chcę, żeby w miarę jak najbliżej oryginału to wyglądało. Ducati to ciekawa konstrukcja Nigdy nie zdejmowałem stąd moje obawy. Odezwę się jak tylko załatwię bieżące naprawy Chcę uzyskać coś takiego: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/25/14/02/2225140231 Takie coś mi się również podoba ale chyba wolę oryginał: http://forum.docpoland.com/download/file.php?id=4373 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Słuchaj, ramę masz kratownicową z rurek, wszędzie łapę włożysz, bak zdjąć to nie problem... Po drugie, w pierwszym zdjęciu masz normalny kryty matowym lakierem czarny baczek, gdzie naklejki wkleja się pod lakier bezbarwny.. natomiast jaką metodą, to już zależy od fabryki, jedni kładą na bazę, inni na pierwszą warstwe klaru... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi