Luke Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Heja, ktoś z Łodzi ma może Tankbag xs307 lub xs306 i chciałby sie pochwalić. Chce zobaczyć jaka jest możliwość wprowadzenia rozdzielacza gniazda samochodowego do baga. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z rozwiązań Givi możesz skorzystać z zestawów S110 i S111. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wlanie o to chodzi ze w GS-e mam już wyprowadzone gniazdko samochodowe seryjnie. Potrzebuje tylko dowiedzieć czy jestem w stanie włożyć do mapnika w xs306 trójnik lub czy z xs308 mogę z komory głównej przeciągnąć kabel do mapnika tak aby ładował telefon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi