Mariusz621 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam bo mam taki problem z numerem ramy a mianowicie jest on słabo czytelny . Wie ktoś może gdzie można na nowo nabić numery ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 jest chemia która wytrawia metal i staje się czytelny 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemowa Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak to wygląda. Jako że temat mnie zainteresował to sam chciałem się dowiedzieć. Na jednym z forów znalazłem coś takiego: http://unofani.eev.pl/viewtopic.php?t=3895 Jest to temat z 2010r więc możliwe, że coś uległo zmianie. Jeśli tak to swoją podróż i tak zaczął bym od informacji w wydziale komunikacji. A ten numer faktycznie wygląda tak aż tak źle, że diagnosta nie chce podbić przeglądu? Z tego co widzę jest z tym trochę zabawy i nie jednego by zniechęciła no i koszt swoją drogą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Problemem jest słabe wybicie cyfr i dużo farby , którą starałem się delikatnie papierem ściernym zetrzeć lecz z farbą cyfry zaczęły iść ... :/ Tak to teraz wygląda .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 według mnie problemem nie jest to że numery są słabo wybite tylko to że rama była malowana i nowa farba wszystko zakryła, kup nitro, farba zejdzie, oczywiście cała, bedziesz musiał potem psiknąć ten fragment 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 według mnie problemem nie jest to że numery są słabo wybite tylko to że rama była malowana i nowa farba wszystko zakryła, kup nitro, farba zejdzie, oczywiście cała, bedziesz musiał potem psiknąć ten fragment zaczołbym tak jak radzi Kosmaty, na początek najłatwiejszy i najtańszy sposób 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jak nitro będzie za słabe to rozpuszczalnik ksylenowy i będziesz ścierał farbę jak masło. Pamiętaj by dokadnie wyczyścić rowki przed malowaniem, bo jak nie to będzie tak samo mało czytelne jak masz teraz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A ta rama to nie jest przypadkiem proszkowo malowana? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A ta rama to nie jest przypadkiem proszkowo malowana? nie ma znaczenia i tak zejdzie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Mówisz, że ten ksylenowy tak pożera farbę Dobrze wiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Takie środki kupi się na stacji ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 nie ma szans, najlepiej jakiś sklep z farbami, chemią, preparatami dla lakierników, jeden jest np. na kolumny przy carrefour albo na rzgowskiej na przeciw stacji orlenu 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Albo róg Przybyszewskiego/Przędzalniana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W każdym markecie budowlanym je znajdziesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ... nie chcę niczego sugerowac ale jeśli to motocykl japoński to coś krzywe te numery... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi