Aidekk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Dziś moja kobitka podsunęła mi pomysł na udany weekend. Proszę zapoznajcie się z ofertą poniżej: http://kolejrogowska.pl/?page_id=6 Plan imprezy proponuje taki (oczywiście jestem otwarty na propozycje!): 1) spotkanie na M1 na Brzezińskiej 29.04.2012 godz 12;30, wcześniej bo trzeba zajechać, kupić bilet i ubezpieczam się na jakieś sytuacje awaryjne 2) Jedziemy motongami na Rogów 3) kupujemy bilecik i 25 min w jedną stronę wąskotorówką do Jeżowa - radosne telepanie się 25 min (dobra byłaby jakaś gitarka i ktoś kto umie grać, o ile dacie radę zabrać na moto byłoby super!) 4) Ognicho na miejscu (jest możliwość zakupienia kiełbachy i wszystkiego ale jak wiadomo na miejscu drożej, więc lepiej chyba wziąć ze sobą 5) 16;00 powrót z Jeżowa do Rogowa i do naszych maszyn 6) 16;30 - lecimy na Łódź! Cena biletu w obie strony (15,- normalny, 10,- ulgowy) Czekam na chętnych! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Dann Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 nie daleko mnie pisał bym, sie na taką zabawę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
kuba Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 gorzej jak motory nie poczekaja,az wrócicie:D 0 Cytuj
filet Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no właśnie co z motongami? 0 Cytuj
Gazela Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam, motongi można zostawić pod parowozownią. :)Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bardzo fajne miejsce, a 29 kwietnia być może załapiecie się też na rekonstrukcję ataku na Rogowską Kolej Wąskotorową http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/549595,rekonstrukcja-bitwy-i-piknik-historyczny-w-rogowie,id,t.htmlTeż się zastanawiałam czy nie pojechać na tą rekonstrukcję w niedzielę. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Aidekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No ja myślę, że na majówkę 1 dzień można by się tak pobawić. Ja i tak będę jechał a czy motocyklem czy bez to już zależy od tego czy ktoś jedzie ze mną 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi