stefaniicat Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Jestem studentką profilaktyki społecznej z resocjalizacją i zwracam się do was z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety w celu zgromadzenia niezbędnych informacji potrzebnych do napisania pracy licencjackiej. Nie jestem motocyklistką, jednakże w najbliższym czasie to się zmieni Moje zafascynowanie środowiskiem motocyklistów jest ogromne. Muszę przyznać, że dużo jeszcze nie wiem, dlatego też proszę o wyrozumiałość link do ankiety - http://goo.gl/forms/rZH28g1pT9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Powitać Odpowiedzi poleciały ! tylko mam jedną uwagę ! 25. Które z wymienionych poniżej cech w Pana/Pani opinii najlepiej charakteryzuje motocyklistę? * broda długie włosy skóra ,,dobrze zbudowany'' inna Jedyna cecha ... to ,,inna" którą sami dopiszemy Pytanie pułapka ?? Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi