MaDDoggY Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za wypad Super ekipa, szkoda tylko że musiałem się wcześniej odłączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za wspólny wypad ...i obiad 4 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagal_l Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za wypad. Dobrze było !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za wspólny udany wypad,zgrana ekipa,oby więcej takich udanych wycieczek.A tu taka niespodzianka spotkała mnie na koniec wycieczki https://www.facebook.com/sebastian.odrowski.3 A i jeszcze jedno jak tu wrzucić zdjęcia?????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) I również dzięki za przejażdżkę https://drive.google.com/open?id=0B8kblzn-X8WuUzc3UjNQa1BsVk0https://drive.google.com/open?id=0B8kblzn-X8Wud1Z6eHBqWEQxelkhttps://drive.google.com/open?id=0B8kblzn-X8WuU2sxWGN3ZXhyWk0 Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki za przejazd w doborowym towarzystwie . LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizniak75 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja równeż dziękuje za współny wypad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Dzięki za wspólny wyjazd, zwiedzanie i powrót. Było super. Dziękujemy również za wyrozumiałość i przygarniecie nas pod swoje "skrzydełka". :-) przesympatyczni ludzie! Pozdrawiam. P.S. na zdjęciu brakuje dwóch kolegów z naszej wyprawy :-( Edytowane 1 Maja 2016 przez RoMek999 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzięki za fajny wyjazd. Ekipa rewelacja ! LWG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales79 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzieki za fajowy wypadzik było fajowo do następnego aby częściej.☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 1. Pogoda dopisała 2. Pojazdy wyświęcone 3. Trasy przelotowe urozmaicone 4. Ekipa z poczuciem humoru 5. Obiadek przepyszny Czego chcieć więcej... ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 5. Obiadek przepyszny Obiadek jedliśmy w Ślesinie, zupa gulaszowa faktycznie świetna 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A jest już gdzieś filmik z wypadku kolegi co wpadł na bandę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 wpadł na bandę Horrorów tu nie zamieszczamy, ale z tego co pamiętam z rozmowy spod McD w Zgierzu to kolega cały, tak? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak kolega caly, pare stłuczen ale kosci cale a filmik jest na kanale elvisa, motocykl troche drasniety ale da sie wyklepac, jeszcze bedzie z niego nowka sztuka nie bita ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalski Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Potwierdzam powyższe słowa. Skończyło się na paru siniakach . Sprzęt do lekkiej kosmetyki i można dalej śmigać . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 jeszcze bedzie z niego nowka sztuka nie bita ;p No to OK 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tak kolega caly, pare stłuczen ale kosci cale a filmik jest na kanale elvisa, motocykl troche drasniety ale da sie wyklepac, jeszcze bedzie z niego nowka sztuka nie bita ;p A możesz podrzucić gdzie dokładnie można zobaczyć filmik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Otrzymałem wiadomość z prośbą o udostępnienie albumu, może się tam znajdziecie: 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 dzięki Suchy, ale patrzę w galerię i nie widzę Stary jestem więc może już nie te oczka. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi