Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Otwarcie Sezonu Motocykli I Pojazdów Zabytkowych Licheń 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabytkowe a na zdjęciach same świeżaki. Osobiście może bym się staruszkiem wybrał ale nie wiem czy wizja powrotu na lawecie od tego pomysłu mnie nie odwiedzie :smile:

Opublikowano

Byłem rok temu. fajna wioska, ładne tereny do pośmigania. Parada wokół lichenia i powrót do domu. Miło wspominam. Marian org.na pewno znów zamówił słoneczną pogodę :moto:

Opublikowano

Byłem w zeszłym roku wyprawa ciekawa chociaż spontanicznie zostałem wyznaczony do prowadzenia i pobłądziliśmy trochę. Motocykli mnóstwo co do zabytkowych aut  to było kilka. Jak jesteście zainteresowani to mogę Wam zdjęcia podpiąć

Opublikowano

Byłem w zeszłym roku wyprawa ciekawa chociaż spontanicznie zostałem wyznaczony do prowadzenia i pobłądziliśmy trochę. Motocykli mnóstwo co do zabytkowych aut  to było kilka. Jak jesteście zainteresowani to mogę Wam zdjęcia podpiąć

Co do tego pobłądzenia to i ja maczałem w tym palce :smile: A co do samego Lichenia to faktycznie ciężko tam było o jakieś zabytkowe sprzęty, raczej większość maszyn była po 2000r. Jednak jeśli pogoda dopisze to polecam się tam wybrać dla atmosfery i parady - tylko żeby uniknąć błądzenia tak jak my lepiej i szybciej pojechać od razu autostradą :smile:

Opublikowano

Zabłądzić moto to super sprawa, odwiedzamy miejsca gdzie nigdy byśmy się nie wybrali. Takie wycieczki są najciekawsze :-D

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak pogoda dopisze i nie wyskoczy nic nadzwyczajnego to się chętnie wybiorę, ale nie autostradą, tylko turystycznie, trasą przez Krośniewice - Kłodawę - Luboniek - Babiak - Sompolno - Licheń.

Opublikowano

Ja bede napewno bo bede tam cały weekend majowy wiec nie omieszkam zajrzeć:biggrin: 

Opublikowano

Jak pogoda dopisze i nie wyskoczy nic nadzwyczajnego to się chętnie wybiorę, ale nie autostradą, tylko turystycznie, trasą przez Krośniewice - Kłodawę - Luboniek - Babiak - Sompolno - Licheń.

Jak bedziesz lecial to daj znac. Podepne sie w krosniewicach ;)

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA  IV LICHEŃ BO WARTO TAM BYĆ Z ROKU NA ROK PRZYBYWA NAS.... JEŚLI CHODZI O ZABYTKI TYCZY SIĘ TO GŁÓWNIE AUT KTÓRE STOJĄ POD BAZYLIKĄ...

LwG 

TYM BARDZIEJ ŻE ORGANIZOWANE JEST TO PRZEZ ŁÓDŹ .....

Opublikowano

Na tą chwilę leży szron i wieje po gaciach:)

Opublikowano

Jak pogoda dopisze to ja z chęcią się przejadę. Może też się zbierzemy tak jak w tamtym roku?  :riding:

Opublikowano

ale nie autostradą, tylko turystycznie, trasą przez Krośniewice - Kłodawę - Luboniek - Babiak - Sompolno - Licheń.

OK. Namówiłeś mnie  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

OK. Namówiłeś mnie ;)

Cieszę się, że jednak moje argumenty Cię przekonały ;) .

Choroba jasna... z tą pogodą to jeszcze nic pewnego, pewnie zadecyduję dopiero w piątek czy się wybrać. Ale jeśli wszystkie okoliczności będą sprzyjały to proponuje wszystkim chętnym na wycieczkę :riding:  spotkać się o 9:15 w sobotę na stacji BP na aleksandrowskiej aby wyruszyć na spokojnie o 9:30 w stronę Lichenia :smile: .

Opublikowano

Jeżeli pogoda dopiszę to możliwe , że przyjedziemy w parę 125cc :smile: galanta wyprawa jak na taką pojemność , więc mam nadzieję , że do zobaczenia :smile:

Opublikowano

Ja bardzo chętnie się z wami zabiorę, byleby pogoda dopisała. Prognoza na tą chwilę jest korzystna :smile:

Opublikowano

Jakby ktoś jechał 125 CCM to chętnie bym się podpial ale zależy od pogody

Opublikowano

Ale jeśli wszystkie okoliczności będą sprzyjały to proponuje wszystkim chętnym na wycieczkę   spotkać się o 9:15 w sobotę na stacji BP na aleksandrowskiej
OK, jeszcze bardziej mnie namówiłeś, mieszkam "na przeciwko" he he. Ja decyzję to odwlekam do końca, tak jak było z Częstochową, miało padać, a rano się obudziłem i świeciło słońce więc szybki paken na moto i pojechałem.

Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Czemu te trasy takie objazdowe?

A co do pogody to sobota zapowiada się przyzwoita (jako jedyna w ten długi weekend)

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Takie mają być, nie chodzi o pełną piz$de autostradą tam i nazad dla odbębnienia "misji" tylko o przejażdżkę. Ja na pewno skorzystam.

Opublikowano (edytowane)

Też się dziwię że zamiast z Topoli Królewskiej na Kłodawę to chcecie jechać przez Krośniewice.

A o dawaniu w p....ę nawet nie wspomniałem

Edytowane przez AndrzejM (wyświetl historię edycji)

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: