karpiu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Buty wysokie sportowe juz mam i jestem z nich bardzo zadowolony. Używam ich razem z kombi i jest cacy. Teraz szukam niskich butów miejskich do jeansów moto w których planuje jeździć na codzień do pracy. Przeglądałem tematy i mam kilka typów. Może spotkaliście się z opiniami o nich albo jezdziliscie w nich. Będe wdzięczny za każdą podpowiedź. Modeka Le Mans / Buse City Limit Sidi Gas Krótkie buty od Wolfa - http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5290951217 Rebelhorn Fuel albo Street 2. Jest jeszcze Seca, jakie macie opinie? Może coś jeszcze? Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 zobacz ixon assault 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Oglądałem je również ale jednak nie mają żadnej membrany. Pytanie na ile będzie mi potrzebna i ile razy będę jechał w nich w deszczu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Powiedziałeś o butach typowo miejskich wiec uznałem ze membrana kompletnie nie jest potrzebna Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Jasna sprawa, tylko ze w mieście tez czasem padaDobra, mam swoje typy. Teraz muszę poszukać w Łodzi sklepu który ma cokolwiek z tego w rozmiarze 46/47 Dziękuję za podpowiedź.PS: Ozone Ubran RST Stunt Pro Takie dwa modele jeszcze mi się podobają. Ale też podobanie, podobaniem - muszą być wygodne :-) Czy można założyć, że są one tak wygodne, że po przyjściu do pracy wytrzymam w nich 8h i nie będę musiał trzymać pod biurkiem dodatkowej pary? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja kupiłem w zeszłym sezonie xpd x zero h2out w Motorwings za chyba 460zł. Polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jasna sprawa, tylko ze w mieście tez czasem pada z założenia mówisz że buty do jeansów, wiec powiedz mi po co ci membrana w butach skoro przy deszczu i tak ci wszystko po gaciach spłynie od góry do buta ?? 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 z założenia mówisz że buty do jeansów, wiec powiedz mi po co ci membrana w butach skoro przy deszczu i tak ci wszystko po gaciach spłynie od góry do buta ?? Dobra, Twoje doświadczenie wygrało i oczywiście masz rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Do pracy moim zdaniem najlepsze są klapki czy tenisówki jak pracujesz przy biurku, nie ma sensu siedzieć 8h w motocyklowych nawet jak są całkiem wygodne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja w pracy mam pod biurkiem klapki kubota na zmianę. Nie ma co siedzieć nawet jak wygodne. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No dobra. Czyli buty do 400 i trampki pod biurko za 50. Dzięki! Idę szukać rozmiarów co pewnie będzie graniczyło z cudem :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemooo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nie lepiej jeździć w sportach i zmieniać buty w pracy? 400zł w kieszeni jakby nie patrzeć, a bezpieczeństwo o wiele większe. Chyba aż tak daleko nie dojeżdżasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mam 8km do pracy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja 4,5km, a jeżdżę w jeansach i długich butach Jak wolisz krótkie to twoja sprawa, ale w pracy i tak najwygodniej zmienić, a wtedy trochę traci sens wydawać kasę na krótkie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 I tym właśnie postem chyba przekonałes mnie do bezpieczniejszej podróży w wysokich butach. Będzie kasa na letnią kurtkę ) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Moja propozycja podjedz do Metro na ul. Wrocławska i gościu coś Ci podpowie, a co do ceny tez jest elastyczny. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku5 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja w zeszłym roku kupiłem buty Modeki - le mans Jestem z nich na prawdę zadowolony. Są mega wygodne i porządnie wykonane. Jeżdżę w nich codziennie do pracy. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ja kupiłem w zeszłym sezonie xpd x zero h2out w Motorwings za chyba 460zł. Polecam. +1 , dobre buty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady in red Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie lepiej jeździć w sportach i zmieniać buty w pracy? 400zł w kieszeni jakby nie patrzeć, a bezpieczeństwo o wiele większe. Chyba aż tak daleko nie dojeżdżasz? Popieram! Kupilam dodatkowo krotkie buty niby na krotsze przejazdzki, po pierwszej przewrotce (parkingowej!) przekonalam sie, ze nie ma to jak zwykle wysokie ( czytaj: bezpieczne ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Już się przekonałem do jeżdżenia w sportach Moje nowe używane arlen nessy przeżywają druga młodość Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Też mam takie samo zdanie jak koledzy i koleżanki wyżej. Osobiście mam Heldy Vamos Black, dla objaśnienia buty 3/4. Jeździ się spoko ale do miasta, niestety racja jest taka że nie chronią tak jak całkowite długie buty. Nie wiem jak ty masz ale w moim przypadku to przygody dzieją się w najgorszym możliwym przypadku wiec buty na jenasy i heja! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi