Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Były śmiechy, hihy i wyjmowanie db-killera, ale jak zapytałem kto teraz ,,bedzie" to tankował to ,,rzodyn" się nie odezwał. A teraz tak poważnie Po zamontowaniu tego przelotowego akrapa wszystko wydawało się bardzo fajne. Dźwięk obłędny, mocy nie traci ogólnie pozytywnie. ALE ALE .... Po 130km zaczął krzyczeć mi pić! no mówię fajnie zatankuje to pewnie wejdzie za jakieś 30zł a ja tam leję .. leję ...i leję. Fakt zalałem pod korek, że palcem mogłem benzynę zamieszać. Weszło 14l za prawie 60zł. Gdzie to paliwo sp***dala pomyślałem, obszedłem całe moto suche !! Prosty rachunek zrobiony średnio spalanie wyszło mnie 10,5 l/100 Co do stylu jazdy, faktycznie jeździłem na trochę wyższych obrotach dla tych wspaniałych efektów dźwiękowych. No to jednak nie zmienia faktu że to nie 2.0 w dieslu. Teraz postaram się zrobić ten bak na spokojnie i znów zaleje pod korek. Jeśli znów wyjdzie takie spalanie chyba usiądę i zacznę płakać Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 na przelotowym kominie zawsze troszke wiecej wyjdzie spalanie, jakie miałeś przed założeniem ? https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tak wiem, że większe słyszałem coś około 15% w górę! moje średnie spalanie to 6,2 jak widać w stopce i to już jest dodane z tym kosmicznym wynikiem 10,5 wcześniej też tak mniej więcej trzymałem 6l zależy czy śmigałem z wami czy sam. Miasto czy traska ... najlepszy wynik po trasie to miałem 4,6 czy coś koło tego no ale do 10 l to na bank nie jest 15% :/ Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 ty masz swoją na gaźnikach jeszcze ? https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jedyne co mi przychodzi do glowy to ze wtryski przelewaja. Tylko czy tak z dnia na dzien moga zaczac az tyle przelewac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A czy temperatura powietrza ma znaczenie? Ja jak wracałem z motomikołajów (było wtedy około 10 stopni) to zaczął mi krzyczeć przy 200 km gdzie moja średnia to 280 km około. Jak jeździłeś w chłodne dni i troszkę SV przyciskałeś no i przelot, to mogło tak wyjść... Mój pierwszy bak w SV spaliłem w 120 km około Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zobaczymy. To dopiero drugi bak przy tak dużym spalaniu teraz postaram się nie wariować żeby jak najbardziej zbić to szaleńcze spalanie. No ale coś mi w tym wszystkim śmierdzi Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja bym obstawiał na sondę lambda. Po zmianie wydechów jest inny przelot spalin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja robie ok 200km na baku. Też zaczynam się zastanawiać. Sprobuję kolejny bak przejechać spokojnie. Trochę to trudne, ale postaram się. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 wiesz 200 to nie 120 przy 200km był bym szczęśliwy Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 wiesz 200 to nie 120 przy 200km był bym szczęśliwy hihihi to ja Ci nie bede psuć humoru ile ja robie na pełnym zbiorniku :D 1 Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Nikt nie mówił że będzie tanio.Trzeba za***rdalać i już stacje benzynowe są co chwile :riding: :riding: Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemowa Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 oj nie pocieszasz, w ten weekend planuję przelot zakładać do swojego i już się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 kupta se R1 na przelotach i K&N to bedziecie lać i płakać 4 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wiesz nie chodzi o koszta kupując moto liczyłem się z tym, że to nie jest tania zabawa Jednak takie spalanie nie jest normalne i chodzi o to żeby nie wyło większego wydatku nie wiem na ile to jest poważne, a na ile nie. Jednak chciał bym żeby moja Suzi nie zachorowała przed sezonem !!! Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dalej nie odpowiedziałeś czy masz na wtrysku tego diabła czy na gaźnikach. Chyba że to tylko taka luźna dyskusja o tym jak dużo paliwa puszczasz w atmosfere Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 kupta se R1 na przelotach i K&N to bedziecie lać i płakać Jest rozwiązanie 1 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Albo http://www.obrazki.jeja.pl/1872,naped-hybrydowy.html Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Protestuję w obronie spalania diesli!!! Moje 2,5 td co 2 tony waży spala 8 litrów z groszami, a lubię jak turbina gwizda Prócz częstszego zaglądania do baku, pilnuj oleju w silniku latając na pustym wydechu. Może, zacząć ubywać go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pewnie po założeniu sportowego komina cisnąłeś do odciny żeby posłuchać wydechu i spalanie takie wyszło. Ja za czasów horneta wykręciłem 15l/100km przy takim ciśnięciu po wymianie wydechu i też nie mogłem wyjść z podziwu że TYLEE ?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 moj Fazer przy trasie spalił 5,38 jakoś, normalnie nieco ponad 6, a jak go pocisnałem to chlupnął sobie koło 12 Dalej nie odpowiedziałeś czy masz na wtrysku tego diabła czy na gaźnika z tego co pamiętam jego diabeł to już wtrysk, ale ręki uciąć sobie nie dam "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tak zgadza się z tego co mi wiadomo to pierwsza na wtryskach no nie wiem zobaczymy jak to teraz wyjdzie. Staram się zrobić ten bak ,,na spokojnie". wiadomo momentami go odkręcę, ale w moto nie da się inaczej Jeżeli znów wyjdzie tak wysoki wynik mam pytanie. Czy strojenie coś pomoże ?? Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 1150GS przy normalnej jeździe 7l/100. Jak go czasami pocisnę, to jadę natychmiast na stację 1 "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Się energia z nieba nie weźmie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W Łodzi dalej nie stroją dobrze z hamownią nigdzie? ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi