Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Aby nie dublowały się odnośniki do tego materiału video, dzielcie się spostrzeżeniami w tym wątku 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzielimy - znakomita pasja 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pewnie udostępnie w wolnej chwili jednak skoro temat to wtrącę swoje kilka zdań Ekipa zrobiła kawał dobrej, roboty, wszystko jest przemyslane nic na odwal się, jednym słowem - pełna profeska. Oglądałem tak jakby wersje USA czyli "Wy we ride" a to jest takie nasze. Ogólnie nie trafiają do mnie takie filmy bo troche za dużo w tym wszystkim patosu, pasji i wolności i w sumie schemat jest podobny. Plusem jest to, że miło popatrzeĆ na Całe CREW, brac motocyklową, którą połyka kolejne kilometry. no i jest KAWA SX Za materiał, realizację i ujęcia...MEGA PROPSY! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi