picek33 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Słuchajcie potrzebował bym kurtki na skuter z wstawkami na upadek używkę lub nową do 300 tylko z łodzi rozmiar xl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nowa kurtka motocyklowa np. Adrenaline to ok 290 zł z protektorami, podpinką i dobrą wentylacją także ja bym nie szukał używki Jak coś zapraszam na Limanowskiego 213 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja miałem Adrenaline Hornet i byłem bardzo zadowolony. Jak na budżetową kurtałkę to jest bardzo fajnie wykonana, wentylacje, sporo kieszeni 2 podpinki, przeżyła też spotkanie z puszką i się nie rozpadła. Także swoje zadanie spełniła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nowa kurtka motocyklowa np. Adrenaline to ok 290 zł z protektorami, podpinką i dobrą wentylacją także ja bym nie szukał używki Jak coś zapraszam na Limanowskiego 213 Wolał bym żeby miała osłony na łokcie bo jak miałem wypadek z winy kierowcy auta to trochę fikołków zrobiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mam kurtkę Adrenaline z podpinkami, protektorami łokci, barków i pleców. Podjedź do Black Jack i na pewno coś wybierzesz. Mega dobra sprawa w budżecie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Picek projektory to właśnie OCHRANIACZE np na łokcie plecy barki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 I weź człowieku wpadnij do kosmatego na peta,to puści cię z torbami (pełnymi,kurtka Macna Jura w garażu) 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Picek projektory to właśnie OCHRANIACZE np na łokcie plecy barki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka I po raz kolejny ćwiczenia, łokcie plecy barki Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kosmat, jak mi znowu zwiną Macnę, to trzecią kupię u Ciebie dzięki za podbródek do garnka - pasuje 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 W Pabianicach masz sklep z używanymi, no ale widzę że ma być tylko z Łodzi to chyba ni da rady. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi