Tuńczyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Poszukuję garażu w okolicach Dąbrowskiego x Śmigłego Rydza lub Dąbrowskiego x Tatrzańskiej w Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Na Gojawiczyńskiej może coś będzie (to trochę dalej) jeśli chcesz mogę spytać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rene Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Na Gojawiczyńskiej na parkingu miejsc w garażu już nie mają, tylko chmurka.Pytałem w niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jest tam kilka parkingów. Tam gdzie parkuje coś jeszcze się może się znajdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rene Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ok. Ja pytalem na tym gdzie za wejsciem jest taki bialy pawilon na motocykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dziękuję za informacje. Gojawiczyńskiej troszkę za daleko. Podpytam się koło bursy na Rodakowskiego i na strzeżonym koło więzienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ok. Ja pytalem na tym gdzie za wejsciem jest taki bialy pawilon na motocykle Mam zapytać jesteś zainteresowany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rene Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 lew13, dziękuję, zdesperowany kupiłem wiatę na Podhalańskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 lew13, dziękuję, zdesperowany kupiłem wiatę na Podhalańskiej Proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam , odnowie temat . Czy ktoś sie orientuje czy są gdzieś właśnie w tych okolicach miejsca pod wiata ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam , odnowie temat . Czy ktoś sie orientuje czy są gdzieś właśnie w tych okolicach miejsca pod wiata ? http://olx.pl/oferta/miejsce-garaowe-dla-motocykla-jul-tetmajera-16-CID3-IDfkoot.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 http://olx.pl/oferta/miejsce-garaowe-dla-motocykla-jul-tetmajera-16-CID3-IDfkoot.html dzięki , wynająłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 dzięki , wynająłem Jesteśmy sąsiadami :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi