x10d Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wolę kupić jakąś 600 i ją mieć niż kupić takie gównienko jak 250 a potem to sprzedawać. Tą kasę co miałbym nawet na 250 wolę trzymać i kupić 600 się później nie pierdzielić ;p Mialem na mysli bardziej konkretny typ moto czy nawet model, niz pojemnosc 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A ja bym wolał kupić cokolwiek żeby latać latać latać 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oj tam oj tam, a ja chcę tak i już. mi się nigdzie nie śpieszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Oczywiście każdy wg siebie! Ile ludzi tyle....Choć ciężko mi w to uwierzyć żeby chęć śmigania nie wzięła góry 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ...siemanko cezar...młoda krew ... gorąca...kupuj sprzęta i dawaj ( i poniżej pół litra nie schodź )...;);) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 No jest chęć polatać, ale trzeba czekać aż się uzbiera na wymarzoną maszynkę Chyba że w tym roku nie zrobię A to trudno samochód się kupi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam jak miło powitać swój rocznik xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Chyba że w tym roku nie zrobię A to trudno samochód się kupiJa tam znam tu na forum takich, co motocykl za 1900zł kupili + czas poświęcili i jeżdżą :DPoza tym za 1000-1500 zł kupisz MZ czy ETZ i latasz, a nie czekasz jak ten **** :DRób prawko i myśli. Aż tak Ci auto potrzebne?P.S. - ja już 55km na rowerku w tym tyg a Ty? Miałeś ze mną jeździć i coś Cię nie widzę! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No soki, ale prace sobie załatwiłem i za bardzo nie mam czasu ;p Nie nie nie, Jak Chcę Kawę nic innego mi się nie podoba no może jakieś Suzuki no już http://moto.allegro.pl/mz-etz-150-stan-idealny-polecam-i2248488379.html na to bym się jeszcze kusisł Ale muszę skończuć B potem się zapisać na A i takie to pierdzielenie się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Eloł Cezar, witaj no forum, czytaj, pytaj ile chcesz, no i składaj $$ na pierwszy sprzęt 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No no odkładam jeszcze jakieś 10 miesięcy i będę miał ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam. Nie za bardzo wiem gdzie więc zapytam tutaj. Mam takie pytanko odnoście pierwszego moto. Przeglądając allegro trafiłem na takie coś Cross 125cc 607A z napinaczem !!!OD IMPORTERA!!! (2461463393) - motoAllegro 125cc myślę że jak na 1 moto może być co myślicie? Jeżeli ktoś mogłby mi pomoć doradzić to bardzo proszę o pomoc. Na PW. Jestem trochę zielony w tych sprawach ; ( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Powitać, rób prawko aby miec juz to za soba. Co do siedzenia na motórze to jak wpadniesz pod central o 19 w najbliższy czwartek (jesli nie bedzie padać) to przymierzysz sie do vstroma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No yhh okej dzięki, ale tutaj też chodzi o kase na pierwsze moto 2tysie nie więcej a jeśli cos porządniejszego to za jakieś 3 lata -.- z kasą krucho, a z robotą to już wgl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Heyka... Zbieraj, zbieraj, ja na razie robię A i turlam się 50-tką, jak kartonik będzie w kieszeni to będę miał podobny problem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 heh. Zbieram zbieram, ale bez roboty cięzko leci ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 pierwsze moto 2tysie nie więcej...nie od razu zbudowano Rzym...z kasą krucho, a z robotą to już wglrozumiem Twoje zażenowanie....są tacy co pozują do "ustawek" na rowerach za trzy średnie krajowe...inni "walczą" by kupić pojazd za choćby jedną....liczą się marzenia 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 cześć jak pisali wcześniej byle czym aby jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 cześć jak pisali wcześniej byle czym aby jeździć Tak wiem, ale jakoś nikt doświadczony nic nie podpowiedział : ( A jest taki problem nie tylko z kasą, ale z takich 125 nic mi się nie podoba może to i głupię, ale nie mam zamiaru jeździć na czymś co mi się nie podoba. Tylko 600cc jako taka, ale też mało co ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witaj Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam witam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi