Pajmon Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Też się zaopatrzyłem w XLmoto....na razie wizualnie zaskoczenie na plus. Za 50 złotych spodziewałem się czegoś gorzej wykonanego. Zobaczymy w praniu jak się będzie spisywał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ważne, aby był wykonany z dobrej jakości materiału, fajnie gdyby był wodoszczelny, ale w sumie tak myślę sobie, że nie jest to warunek konieczny, bo kto jeździ podczas deszczu. Fajne są te z oznakowaniem i emblematami patriotycznymi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Czyżby spam ? Bo jakoś nie widzę związku z taką saszetką a plecakami na moto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nic z tych rzeczy kolego. Przecież autor tematu, pytał o plecak, a nie o żadną saszetkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) 13 minut temu, Pitrx napisał: Nic z tych rzeczy kolego. Przecież autor tematu, pytał o plecak, a nie o żadną saszetkę. A co linki do tych saszetek mają wspólnego z plecakiem na moto ? Edytowane 29 Marca 2018 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ale jakich saszetek? To przecież nie jest saszetka: https://gmoto.pl/oxford-plecak-x-b52-kolor-czarny,91752.html To zresztą też nie jest saszetka, tylko pełnowymiarowy plecak: https://www.fightershop.com.pl/6567,plecak-wielofunkcyjny-patriotic-woodland-camo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 tak czy tak xlmoto dotarł, wygląda lepiej niż myślałem (design), zobaczymy jak będzie przydatny i wytrzymały. trzeba pamiętać, że jest to plecak, ktòry "wypycha" się w stronę plecòw, więc im bardziej go będziemy pakowali, tym nasze plecy bardziej to odczują 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie no tak, ale tutaj auto napisał, że głównie pod laptop, plus jakieś papierki. Czyli drobnica, wiadomo że do przewożenia większych pakunków są inne sposoby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 4 godziny temu, Pitrx napisał: Ale jakich saszetek? To przecież nie jest saszetka: https://gmoto.pl/oxford-plecak-x-b52-kolor-czarny,91752.html To zresztą też nie jest saszetka, tylko pełnowymiarowy plecak: https://www.fightershop.com.pl/6567,plecak-wielofunkcyjny-patriotic-woodland-camo W pierwszym swoim poście dałeś 2 linki do saszetek, a teraz debila z kogoś robisz ?! 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_1206 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Skuszony niską ceną również zamówiłem plecak z xlmoto. Pierwsze wrażenie całkiem spoko. Dobrze wydane 50 zł :-) Teraz tylko czekać aż mi wingsy oddadzą maszynę i będzie można testować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ten plecaczek jest na wiecznej promocji 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 i dobrze, do wożenia piwa na moto jak znalazł 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaplapo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A jakiś zmieści laptopa 17 cali + ciuchy na przebranie? czy muszę się nastawić na zmianę laptopa? wszystkie plecaki, które oglądam w sieci mają w opisie kieszeń na laptopa, ale 15. ktoś coś słyszał lub posiada taki duży plecak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Laptop 17 to tak z zasady mało mobilny ma być.....pewnie pozostaje jakiś zwykły plecak.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 A no tak, jedno, może dwa piwka zawsze warto mieć przy sobie, oczywiście 0% Ale co do plecaka to mimo wszystko postawiłbym na taki troszkę lepszy, na pewno wodoszczelny. Wiadomo, że nie wybieracie się na jazdę jak pada, ale nigdy nie wiadomo co może się podczas jazdy przydarzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JemmyJack Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Też bym stawiał na wodoszczelny plecak mimo wszystko. Ja mam już taki porządniejszy z Alipinetars i służy mi już 5 sezon. Chyba lepiej wydać konkretniejszą sumę i mieć plecak na lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi