Piuriel Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wiem kto by zrobił robotę tylko najpierw bym chciał zobaczyć efekt. Dlatego pytanie czy ktoś mi ogranie Virtual tuning 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Piuriel podeślij mi fotę w dużej rozdzielczości i opis coś się pokombinuje jak sobie przypomnę PS pamiętasz konkurs w TKL na VT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Może być takie?Z poprzedniej strony tematu..Po kliknięciu otwiera się duże zdjęcie. A chciałbym zobaczyć jakby wyglądała na czerwonych kołach. Coś w odcieniu pasków na kołach, manetek... No żeby to miało zbliżoną barwę. Edytowane 12 Maja 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Rozmiar dobry ale bardziej na wprost. Dzisiaj na spocie się zrobi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 OK.Dzięki. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Piękna cebraa. Niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nie wiedziałem jaki chcesz odcień więc wybrałem coś pasującego do ciężarków i klamek. Lekko wyjechałem na klocka, ale będziesz miał optyczne wrażenie o co chodzi i jak będzie wyglądać: 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 za***iscie! Dzięki. Już wiem, że to byłby zły pomysł gdyż zbyt dużo tej czerwieni. Zostaje jak jest. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Piękny sprzęcik ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Widzę że kolega był szybszy ja też byłem dokładny na ile pozwala touchpad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dziś jak wracałem do domu to rozdmuchałem wydech na sliponie Ale był hałas a ja się przestraszyłem, że dziura w portkach.Było dobrze odwinięte ze świateł i przy ok 8tys+ zmienił się dźwięk... Dotarłem na parking i taki widok. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Pogratulować,też masz fajny sprzęt ,dla każdego coś miłego .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 W międzyczasie wjechała nowa opona przód Dunlop Sportmax Qualifier na przód oraz założyłem nowe lusterka Barracuda. Spoko sprawa, bo są węższe nóżki i teraz najszerszym miejscem jest kierownica a mimo to lepiej w nich widzę niż w ori lusterkach.Lusterka są dobrej jakości, duże pole regulacji 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Który model lusterek? Ładnie stroja. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Który model lusterek? Ładnie stroja. all right partner, keep on rollin' baby! R Version 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 V max 280km/h 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fajne modyfikacje i na prawdę pięknie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) W międzyczasie wjechała nowa opona przód Dunlop Sportmax Qualifier Tą samą gumę mam na tyle i ciągle mi się ślizga. Jest ok po dobrym dogrzaniu. Owszem, zmiana dosiadu trochę poprawiła sytuację, ale nadal coś mi nie leżało, bo ile można miotać d*pą i to raptem w 600ccm... Postanowiłem sprawdzić temat i okazuję się, że w tej gumie nie tylko ja mam problem: http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=92 Cóż, na kolejny sezon wymiana ogumienia będzie na coś sprawdzonego. Poza wykrytą "wadą" moto naprawdę super, daje frajdę i daje się dość łatwo kontrolować i odpukać nic się nie dzieje. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mówią, że dobrze serwisowane R4 robi lekko 100tys km i więcej także nie przesadzałbym Moto fajne, sam myślałem nad takim ale malutkie toto Dodatki dodają smaczku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 malutkie toto No mi gabaryt odpowiada, bo sam jestem nieduży 174cm wzrostu na 73kg 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fajny sprzęcik, a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ładny koń! Fajne dodatki, zwłaszcza TwoBrothers robi dobrą robotę Pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie. W tym seoznie za dużo nie pojeździlem z braku czasu, bo dopiero jakieś 6-7kkm, ale jestem bardzo zadowolony. Wdzięczna maszyna 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 dopiero jakieś 6-7kkm nie narzekaj, patrząc na przebiegi 95% motocykli na alledrogo to zrobiłeś jakieś 3-4x więcej niż przeciętny motocyklista 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi