Piuriel Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Wiem kto by zrobił robotę tylko najpierw bym chciał zobaczyć efekt. Dlatego pytanie czy ktoś mi ogranie Virtual tuning 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Patyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Piuriel podeślij mi fotę w dużej rozdzielczości i opis coś się pokombinuje jak sobie przypomnę PS pamiętasz konkurs w TKL na VT 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Może być takie?Z poprzedniej strony tematu..Po kliknięciu otwiera się duże zdjęcie. A chciałbym zobaczyć jakby wyglądała na czerwonych kołach. Coś w odcieniu pasków na kołach, manetek... No żeby to miało zbliżoną barwę. Edytowane 12 Maja 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Patyk Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Rozmiar dobry ale bardziej na wprost. Dzisiaj na spocie się zrobi. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 OK.Dzięki. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
bartek2000335 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Piękna cebraa. Niech służy 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Nie wiedziałem jaki chcesz odcień więc wybrałem coś pasującego do ciężarków i klamek. Lekko wyjechałem na klocka, ale będziesz miał optyczne wrażenie o co chodzi i jak będzie wyglądać: 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 za***iscie! Dzięki. Już wiem, że to byłby zły pomysł gdyż zbyt dużo tej czerwieni. Zostaje jak jest. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Patyk Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Widzę że kolega był szybszy ja też byłem dokładny na ile pozwala touchpad 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej :-) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Dziś jak wracałem do domu to rozdmuchałem wydech na sliponie Ale był hałas a ja się przestraszyłem, że dziura w portkach.Było dobrze odwinięte ze świateł i przy ok 8tys+ zmienił się dźwięk... Dotarłem na parking i taki widok. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Jastrząb Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Pogratulować,też masz fajny sprzęt ,dla każdego coś miłego .Pozdrawiam 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 W międzyczasie wjechała nowa opona przód Dunlop Sportmax Qualifier na przód oraz założyłem nowe lusterka Barracuda. Spoko sprawa, bo są węższe nóżki i teraz najszerszym miejscem jest kierownica a mimo to lepiej w nich widzę niż w ori lusterkach.Lusterka są dobrej jakości, duże pole regulacji 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Który model lusterek? Ładnie stroja. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Który model lusterek? Ładnie stroja. all right partner, keep on rollin' baby! R Version 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 V max 280km/h 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lukasz_ Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Fajne modyfikacje i na prawdę pięknie się prezentuje 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) W międzyczasie wjechała nowa opona przód Dunlop Sportmax Qualifier Tą samą gumę mam na tyle i ciągle mi się ślizga. Jest ok po dobrym dogrzaniu. Owszem, zmiana dosiadu trochę poprawiła sytuację, ale nadal coś mi nie leżało, bo ile można miotać d*pą i to raptem w 600ccm... Postanowiłem sprawdzić temat i okazuję się, że w tej gumie nie tylko ja mam problem: http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=92 Cóż, na kolejny sezon wymiana ogumienia będzie na coś sprawdzonego. Poza wykrytą "wadą" moto naprawdę super, daje frajdę i daje się dość łatwo kontrolować i odpukać nic się nie dzieje. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mówią, że dobrze serwisowane R4 robi lekko 100tys km i więcej także nie przesadzałbym Moto fajne, sam myślałem nad takim ale malutkie toto Dodatki dodają smaczku 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 malutkie toto No mi gabaryt odpowiada, bo sam jestem nieduży 174cm wzrostu na 73kg 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
GerwazyGRACZ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fajny sprzęcik, a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej 1 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ładny koń! Fajne dodatki, zwłaszcza TwoBrothers robi dobrą robotę Pogratulować 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie. W tym seoznie za dużo nie pojeździlem z braku czasu, bo dopiero jakieś 6-7kkm, ale jestem bardzo zadowolony. Wdzięczna maszyna 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
krzychoslav Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 dopiero jakieś 6-7kkm nie narzekaj, patrząc na przebiegi 95% motocykli na alledrogo to zrobiłeś jakieś 3-4x więcej niż przeciętny motocyklista 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi