Lipson Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajna .... Klawiatura.... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajna .... Klawiatura.... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. Mechaniczna Sygnowana firmową wlepką 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nice .... a weź pokarz myszkę , poka poka... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 oko saurona - mode on. Jak będę w łdz to muszę rzucić okiem 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Z dzisiejszego planu zdjeciowego. Zaznaczam, że to są zdjęcia robione przeze mnie telefonem.Issabelcosplay.com filmik z sesji:https://pl-pl.facebook.com/IssabelCosplay/videos/1473759709353589/ Edytowane 20 Maja 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Tommyrenny Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Fajne tylko bat nie w tej dłoni 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Wiem też im mówiłem, ale bedzie fotoszopka i zrobią lustrzane odbicie. Troche im pomagalem, bo pozycja była zła itd, itp. Wyglądało sztucznie, ale udało się Catwoman usadzić tak, żeby wyglądała jakby wiedziała jak się tym jeździ 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Pierwsze foto z backstage z sesji. Reszta po niedzieli. reszta http://www.ppe.pl/news/51315/injustice-2-na-jaki-chcemy-patrzec-cosplayerki-wcielaja-sie-w-harley-quinn-i-catwoman.html kolejne artykuły ze zdjęciami (te same, ale inny portal)http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=104071 Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Fejm poszedł na Forum Łódzkich Motocyklistów Niestety ja nie mam fb więc nie podziękuję, ale widziałem, że Admin funpage polajkował https://pl-pl.facebook.com/IssabelCosplay/ Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bocian@13 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ale nie wyfotoszopowali i Pani wciąż przyspiesza bez używania gazu 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 19 minut temu, Bocian@13 napisał: Ale nie wyfotoszopowali i Pani wciąż przyspiesza bez używania gazu Mówiłem im od razu, że to będzie widać. Powiedzieli, że zrobią mirror i będzie ok. Jak widać zapomnieli i to moto ma gaz pod lewą lub tempomat 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
macko Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 CBR'ka znów na FB tym razem oficjalny profil Cenega 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Super, dzięki Nie wszystko wyśledzę więc fajnie, że wrzuciłeś. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2017 Honda spędziła ze mną urlop we Włoskiej Toskanii. Zrobiliśmy w 5 dni jazdy (bo samą jazdą się nie żyje ) ok 900km. Żadnych awarii, żadnych przygód mimo temperatur +38*C. Dla mnie to koniec przygody z CBRką. W ciągu tygodnia zrobię serwis olejowy i fotki a potem trafia do działu "sprzedam". 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2017 Już pora 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2017 Z mojej strony to wszystko w temacie. Mam nadzieję, że kolega @LAFAY namówi swoją ładniejszą połówkę do rejestracji na forum i pochwalenie się nabytkiem 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi